Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, milyen jelekből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen jelekből veszitek észre, ha egy férfi-srác nem csak a külsőtöket értékeli, hanem a természeteteket is?

Figyelt kérdés

2015. okt. 25. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tényleges időt akar velem tölteni, nem csak folyton azokat az alkalmakat keresi, amikor kettesben lehetünk egy intim helyen. Például. Nyilván ha vonzónak tart, akkor örül, ha akad lehetőség szexelni, de nem csak és kizárólag azokat a helyzeteket teremti meg, hanem olyan programokat is szervez, olyan elfoglaltságokra is elhív esetleg, amiken több ember is ott van, vagy csak maga a program jellegéből adódóan elég nehéz lenne szexelni közben (pl színházban vagy képtárban azért elég nehéz megoldani a dolgot).

Meg az általános beszélgetések, nem csak arról beszél még szex előtt, hogy milyen jó lesz majd és mit fog csinálni velem, hanem tényleg tervez minőségi együtt töltött időt, érdeklődik irántam, és nem csak szexuális kérdésekben, és nem csak kötelességből, hanem érzik rajta, hogy őszinte, ésatöbbi, ésatöbbi.

De nálam alapjáraton az jött be leginkább, hogy nem jeleket keresgéltem feleslegesen, hanem rájöttem helyette, hogy ha az az érzésem van, hogy csak annyit akar, akkor az általában úgy is van. Ha meg úgy érzem, komolyabban is érdeklem, akkor az is :)

2015. okt. 25. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Aggódik,félre teszi az önzőségét,általában a szemembe néz,nem a seggemet bámulja,érdekli a véleményem,sok időt tölt velem.pl ezek 26/N
2015. okt. 26. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Látom, hogy érdekli, amit mondok, érdeklődve hallgat. Vissza tudja idézni máskor, amit mondok, vagy "elraktározza", és később mondjuk azt a csokit hozza nekem, amiről 2 hete mondtam, hogy szeretem, vagy olyan programot szervez pl. Nemcsak olyan programot szervez, ahol kb. a smárolás meg a szex a két opció, hogy mit lehet csinálni. Hajlandó beszélgetni, akár vitázni. Elmondja, hogy ezt meg azt a belső tulajdonságomat szereti.
2016. okt. 17. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!