Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális, hogy nincs bűntudato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nincs bűntudatom, nem érzem magam rosszul? Velem van a gond?

Figyelt kérdés

Nem rég lett vége egy komoly kapcsolatomnak. Számomra minden tökêletes volt, szerettem és azt hittem ő is engem, aztán az anyjáék bemagyarázták neki, hogy csak a pénzért vagyok vele, csak azért mert 21 éves vagyok, ő 35. Emiatt kidobott és megalázott. Üresnek éreztem magam és padlón voltam nagyon. Szombat éjjel elmentem bulizni, ahova alapból úgy mentem, hogy valakivel tuti "vigasztalódni fogok". Kiszemeltem egy nagyon helyes férfit, egyből megfogott benne valami. Táncoltunk aztán egy apartmanban aludtunk, együtt. Tegnap reggel mondta, hogy egyébként ő legénybúcsún volt és ő a vőlegény. Meglepett, de együtt voltunk utána még párszor. Fura, de nem bánom egy kicsit sem, inkább jól esik, hogy el tudtam csábítani egy pasit, akinek pár nap múlva lesz az esküvője, jót tett az önbizalmamnak. Ausztriában él, jól keres és sokszor jön haza, szóval mielőtt leribizne bárki is, ez nem egy éjszakás dolog volt, biztosan lesz folytatása is.

Szerintem én nem hibáztam, nem tudtam, hogy vőlegény és nem engem várt haza a menyasszonyom, de a barátnőm elítél legalábbis ezt mondja, de valószínűbb, hogy féltékeny.Egy idős velem, de egy 30+ os pasi rá se nézne, mert elég kislány még. Nekem meg csak az ilyeneknél van esélyem és ez mindig is zavarta.

Bár tudom, hogy nem helyes amit tettem mégsem érzem magam rosszul, hisz egyszer élünk és nem megerősítésre vágyom, nem is büszkélkedni akarok, hogy bárkit megkaphatok, hanem csak véleményekre vagyok kiváncsi. Esteleg, aki volt már ilyen helyzetben leírná, hogy ő hogyan érezte magát?

2016. aug. 15. 16:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

Psy ho log

Keress segitseget serult vagy es prostitualod magad nos painak ingyeee

Na ez oriasi butasagra es naivsagra vall

Ezen kivul csak magaddal tolsz ki senki massal a vegen megint te serulsz

2016. aug. 15. 17:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd visszakapod az életben. Ezt hívják karmának. :-D Ostoba ribizli.
2016. aug. 15. 17:04
 13/23 A kérdező kommentje:

#4 Te aztán rohadt okos vagy, mindent tudsz.

Azt hogy jól keres azért elemtem ki, mert így sűrűn haza tud járni, nem azért mert érdekel a pénze.

2016. aug. 15. 17:17
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól ne érezd magad komoly nőnek, mert valaki megdugott :D dugni minden lány talál pasit, ha akar. Mégse téged vesznek feleségül.
2016. aug. 15. 17:21
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Ribiket nem veszik felesegul csak arra jok

Es ez nem veletlen

A ferj minden mocskos fantaziajat rajtad eli ki az asszonyt pedig tarsanak tekinti egy eletre nem a ribijenek

2016. aug. 15. 17:24
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem azert tartalak r.I.bancnak mert egyejszakas lett volna.. hanem pont azert mert tortent valami egy foglalt pasival.

Remelem a te volegenyed is felrekur a legennbùcsùjàn.;)

2016. aug. 15. 17:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom,hogy ilyen kedves vőlegényed legyen majd!Na,akkor hogy fog neked esni?
2016. aug. 15. 18:00
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Először is ezen nevettem :DDD

"szóval mielőtt leribizne bárki is, ez nem egy éjszakás dolog volt, biztosan lesz folytatása is" mert ha lesz folytatása mi leszel,a hercegnője?!:D Legfeljebb a szeretője,akihez,majd hetente ellátogat.

A helyedben,nekem lenne bűntudatom(te nem vagyok abban)szóval sajnálom a menyasszonyt.

2016. aug. 15. 19:01
 19/23 anonim ***** válasza:
68%

Figyelj, szerintem rosszul közelíted meg a dolgokat! Pénzért kell csinálni!!!

Ne legyél már buta... így ingyen... vagy, ez erőforráspazarlás, te kis butuska! Kérj érte peeeeeeeenzt!!! ;)

(Amúgy komolyra forditva a szót egy utolsó kapcarongy vagy, ne légy büszke magadra, hiszen nincs mire :) )

2016. aug. 15. 19:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Helyedben én is ezt csináltam volna, de egyáltalán nem gondolkodnék.hosszú távon olyannal, akinek már most is csak második vagyok. Szükségleteidet jól ki tudja elégíteni, azt csá. Közben kereshetsz is mást. Tök hasznos dolog, hogy segít lelkileg kiegyensúlyozott maradni :)
2016. aug. 15. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!