Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogos a bűntudatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a bűntudatom?

Figyelt kérdés
Tegnap buliban voltam. Az egyik csajnak nagyon bejöttem és mikor kicsit úgy félrevonultunk a többiektől egy haverommal, utánunk jött a csaj. Én a csajt tök barátilag kezeltem, bár sokszor mondott dolgokat, célozgatott hogy bejövök neki, azt hittem csak hülyéskedik, meg viccelődik, ugyanis férjes és van neki egy kisgyereke. Volt hogy megöleltük egymást tegnap, de én csak barátinak gondoltam. Aztán megakart csókolni, várta. Ránéztem, annyit mondtam, hogy "nem..." és elfordultam tőle, ugyanis barátnőm van és nem akartam megcsalni. De mégis bűntudatot érzek mert később húztam a csaj agyát a buliba, flörtöltem vele, saját egom növelésére.

2016. jún. 19. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Végül is semmi rosszat nem tettél ha úgy nézzük, mert nem csaltad meg a barátnődet és nemet mondtál. De a másik szempontból meg kínos helyzetbe hoztad a nőt, mert olyan jeleket küldtél neki, amit ő érthető módon úgy értelmezett, h valamit szeretnél... 3. Hogy nem értem miért kell az egó növelése. Szerintem elég egó növelésnek kellene lennie annak, ha a barátnőddel büszkén sétálhatsz a városban...
2016. jún. 19. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, eddig nem volt szükségem ilyesmire. Csak azért mégis jól esik ugye az embernek, ha valakinek bejön, mert az egyfajta pozitív megerősítés tud lenni.
2016. jún. 19. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez érthető persze, de mindennek van határa természetesen és ez már a nő részéről lett megalázó :/ Szerintem ha elmész az utcán és egy nő rád mosolyog stb. annak elégnek kellene lenni... :) bár nem tudom, lehet hülye a gondolkodási menetem, de nő létemre számomra elég egónövelés ha mondjuk egy férfin egyszerűen látom, h azért mosolyog mert tetszem neki... :) És nem megyek el eddig, h aztán már ciki legyen :)
2016. jún. 19. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi megbocsáthatatlant nem követtél el.
2016. jún. 19. 16:54
 5/7 Blade Bone ***** válasza:
31%
Te geecciii! A barátnődet meg porfogónak tartod, vagy mi a fszom?
2016. jún. 19. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Ez még semmi, ahhoz a bűntudathoz képest, amit 20 év múlva fogsz érezni, hogy kihagytad a csajt...
2016. jún. 20. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy amit a túlvilágon... A régi öregek ugyanis úgy tartották, hogy a kihagyott pinákat ott az orrodra akasztják. :-))
2016. jún. 21. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!