Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nincs bűntudatom, nem érzem magam rosszul? Velem van a gond?
Nem rég lett vége egy komoly kapcsolatomnak. Számomra minden tökêletes volt, szerettem és azt hittem ő is engem, aztán az anyjáék bemagyarázták neki, hogy csak a pénzért vagyok vele, csak azért mert 21 éves vagyok, ő 35. Emiatt kidobott és megalázott. Üresnek éreztem magam és padlón voltam nagyon. Szombat éjjel elmentem bulizni, ahova alapból úgy mentem, hogy valakivel tuti "vigasztalódni fogok". Kiszemeltem egy nagyon helyes férfit, egyből megfogott benne valami. Táncoltunk aztán egy apartmanban aludtunk, együtt. Tegnap reggel mondta, hogy egyébként ő legénybúcsún volt és ő a vőlegény. Meglepett, de együtt voltunk utána még párszor. Fura, de nem bánom egy kicsit sem, inkább jól esik, hogy el tudtam csábítani egy pasit, akinek pár nap múlva lesz az esküvője, jót tett az önbizalmamnak. Ausztriában él, jól keres és sokszor jön haza, szóval mielőtt leribizne bárki is, ez nem egy éjszakás dolog volt, biztosan lesz folytatása is.
Szerintem én nem hibáztam, nem tudtam, hogy vőlegény és nem engem várt haza a menyasszonyom, de a barátnőm elítél legalábbis ezt mondja, de valószínűbb, hogy féltékeny.Egy idős velem, de egy 30+ os pasi rá se nézne, mert elég kislány még. Nekem meg csak az ilyeneknél van esélyem és ez mindig is zavarta.
Bár tudom, hogy nem helyes amit tettem mégsem érzem magam rosszul, hisz egyszer élünk és nem megerősítésre vágyom, nem is büszkélkedni akarok, hogy bárkit megkaphatok, hanem csak véleményekre vagyok kiváncsi. Esteleg, aki volt már ilyen helyzetben leírná, hogy ő hogyan érezte magát?
Miután megtudtad még együtt voltál vele párszor és még vársz folytatást és még, hogy nem vagy ribi...majd megnézem mi lesz ha a te vőlegényedről derül ki, hogy ilyen idióta ribit dönget :)
23F
Ok,beletapostak az önbecsülésédbe,erre dugtál mással. Majd kiderült,hogy vőlegény a kis qúrós Jack,és most azért nincs bűntudatod,mert elégtételt vettél, ha nem is a volt pasidon,de legalább valaki másnak is szr lesz,nem csak neked.
Ha nem lennél sértett,akkor bűntudatod lenne!
Ilyen helyzetben még nem voltam, mert nem igazán vagyok olyan agyatlan kis liba, mint te. (Fa.sztarisznya...)
Egyrészt, mert a pasi most nősül, de veled is akar még kufircolni, te meg örülsz neki, hogy nem lett egyéjszakás kaland. Az mondjuk nem zavar, hogy te leszel az örök második? Hogy néha kicsit szórakozik veled, aztán megy a nejéhez. Mondjuk annyit biztos jelentesz majd neki, mint egy használt zsebkendő...
Másrészt ha a pasid az anyja így pikk-pakk lebeszélte rólad, akkor az nem volt nagy szerelem. Vagy pont beletrafált a mama a közepébe, mert olyan nagyon nem bánkódtál utána, kerestél egy másik 30+-os kant. De arra mérget vehetsz, hogy egy ilyen idős pasi helyett senki se dönt, ha ő akarja azt a nőt, akkor megtartja/megszerzi. Nem kellettél neki, anyuka csak kifogás, hogy miért dobott ki.
A barátnőd nem féltékeny, csak próbálja felnyitni a szemed, hogy attól nem leszel se több, se jobb, hogy nálad 10 évvel idősebb pasik hancúrmacája leszel, akik még érzelmeket se táplálnak irántad! Egyszerűen csak használják a hamvas kis tested, és ha beleuntak, hogy tömködnek egy agyatlan libácskát, akkor kikukáznak. Erre vagy annyira büszke? Gratula!
Az is külön gáz, hogy pl. a 22-28 éves pasik le se tojnak, náluk neked nincs esélyed. "Nekem meg csak az ilyeneknél van esélyem ": ezt te írtad. Vagyis annyit tudsz nyújtani egy pasinak, hogy 10-15-20 évvel fiatalabb pi.nát dughat. Pont.
Az a véleményem, hogy te vagy az a csaj, aki egyik foglalt fa.szról fog ugrani a másikra, az örök második, "A" szerető, akinek soha nem lesz egy tartós, valamire való kapcsolata, senki se kéri meg a kezét, senki se fog érte elválni, viszont ha valakinek kell egy ingyen menet, akkor hamar be fog téged találni.
Főleg, ha azok után, amit leírtál, te még itt vered magad, hogy "bárkit megkaphatsz".
És de, megerősítésre vágysz, de azt nem itt fogod megkapni.
Mondjuk az komoly,hogy az elozmenyek utan megjegyzed,hogy jol keres.:D
es a ribit nem csak abban merik,hogy egyejszakasba belemegy.
furcsa,hogy semmi rossz erzesed nincs. A baratno meg remelhetoleg tenyleg nem feltekeny. Szimplan eliteli amit teszel,ahogyan az emberek nagy resze is tenne.
Ha csak vágyból, élvezetből lett volna egy egyéjszakás kalandod, nem ribiznélek le. Azzal nincs semmi probléma. Így viszont egy ótvar, mocskos ribi vagy. Fogd csak szépen fel.
És de, hibáztál, mert amikor megtudtad, hogy vőlegény, akkor is folytattad, és még folytatni is akarod. Minek emeled ki, hogy jól keres? Csak nem igaza volt az exed családjának? :D
Az normális, ha az egy éjszaka után nincs rossz érzésed, mivel csak utána tudtad meg, hogy az illető vőlegény.
Az viszont nem normális, hogy ezek szerint többszös is partner lennél a későbbi megcsalásban.
Szóval de, leribizlek, mert egy rohadt nagy ribi vagy :) A saját önbizalomhiányod akarod azzal helyrehozni, hogy házas emberrel dugatnád magad. De ugye tudod, hogy te nem vagy más neki, csak egy lyuk? Szánalmas.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!