Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális az ha bűntudatom van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha bűntudatom van?

Figyelt kérdés
Lenne lehetőségem megcsalni a feleségemet 1 kolléganőmmel. Bepróbálkoztam nála tetszett neki az ötlet neki is van párja. 1 2 csók elcsattant lehetne szex is. Közben gyötör a bűntudat meg semmi érzelmet nem táplálok iránta csak szexre kellene. 13 éve vagyok együtt a párommal azalatt nem csaltam meg. Itt a lehetőség de közbeszólt a bűntudat. Ez normális szerintetek vagy én vagyok érzelmes? Más biztos nem hagyná ki.
2016. jún. 28. 05:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
már eleve az nem normális, hogy csók volt más nővel!
2016. jún. 28. 06:24
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Igen, normális. Ez is azt bizonyítja, hogy szereted őt.

Gondolkodj tiszta fejjel, és ne azt nézd, hogy más mit tenne a helyedben.

Tedd fel magadnak a kérdést: fordított esetben neked ez hogy esne?

2016. jún. 28. 06:24
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

:-D

Nem,nem normális,hogy bűntudatod van...

Végülis csak azt készülsz hátbabszni,akivel együtt élsz!

2016. jún. 28. 06:26
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Igen, az a normális, hogy bűntudatod van,és ne nyomd el, mert te is csak egy leszel a sok patkány közül.

ne feküdj le a másik nővel, inkább akkor hagyd el a feleségedet, és utána menegessél virágról virágra.

2016. jún. 28. 07:49
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Tudod ha már egy-két csók elcsattant, már megcsaltad. Undorító. Tulajdonkèppen mi okod rá? Ott egy pina és a farkadnak nem birsz parancsolni? Szánalmas.
2016. jún. 28. 07:49
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem sül le a bőr a képedről!!

"13 éve vagyok együtt a párommal azalatt nem csaltam meg. Itt a lehetőség de közbeszólt a bűntudat."

És még nagylelkűnek mered úgymond magad nevezni, hogy 13 év alatt nem csaltad meg az állítólagos szerelmedet. De most meg a bűntudatot hozod fel kifogásként, miközben már eleve egy gerinctelen alak vagy, a gondolat miatt is, plusz a csók miatt is, plusz, hogy már a kolléganődnél bepróbálkoztál!

Tudod drágaság, ha már nem szereted a párodat, akkor inkább váljatok el, és akkor azzal d..gsz, akivel akarsz, és nem lesz bűntudatod.

Milyen jogon csókolsz meg más nőt, ha van feleséged?

Most meg itt felteszed, hogy normális-e, hogy bűntudatod van.

És miért akarnád megcsalni a feleségedet?

A megcsalással a gyávák élnek.

2016. jún. 28. 07:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Más is kihagyná, aki tiszteli a párját azzal, hogy nem köpi szembe....

És igen, normális a bűntudat. Az lenne gáz, ha nem lenne. Most még megállhatsz. Ha van gerinced, akkor nem fogod a 13 éve tartó kapcsolatodat kockáztatni 1 fél órás numeráért. Ugye tudod?

2016. jún. 28. 08:15
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Itt némelyek könnyen ítélkeznek, de nem olyan egyszerű ez néha. Mi is 13 éve vagyunk együtt(38F), és azt kell mondjam ennyi év után átszalad az ember fején pár dolog. Ettől még szerethetem a párom. Nincs összefüggés. Persze egy hónapokig tartó sorozatos megcsalásnál akár ez is megkérdőjelezhető, de itt nem erről volt szó. Nekem sem könnyű bizonyos helyzetekben tartanom magam (jó pasi vagyok, lenne bőven alkalmam), de eddig sikerült úgy ahogy. Szóval én nem ítélem el a kérdezőt, de azt tanácsolom neki most álljon le amíg még tud.
2016. jún. 28. 08:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

De utolsó te másról beszélsz!

Arról beszélsz,h ott az alkalkm,de nem élsz vele!

Ez meg itt,kb.csak arra vár,hogy mád is leírja,hogy nem hagyta ki az alkalmat, mert azzal legitimálja és kisebbítené a saját h ülyeségét!

2016. jún. 28. 09:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9, Igazad van. Ráadásul most nézem ő próbálkozott be a csajnál, így tényleg picit más a dolog.
2016. jún. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!