Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális az ha bűntudatom van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha bűntudatom van?

Figyelt kérdés
Lenne lehetőségem megcsalni a feleségemet 1 kolléganőmmel. Bepróbálkoztam nála tetszett neki az ötlet neki is van párja. 1 2 csók elcsattant lehetne szex is. Közben gyötör a bűntudat meg semmi érzelmet nem táplálok iránta csak szexre kellene. 13 éve vagyok együtt a párommal azalatt nem csaltam meg. Itt a lehetőség de közbeszólt a bűntudat. Ez normális szerintetek vagy én vagyok érzelmes? Más biztos nem hagyná ki.
2016. jún. 28. 05:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Megèrné? Egy par menet ami utan lebuksz? Megerne ezert elvesziteni a párodat?
2016. jún. 28. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Normális, te paraszt.

A nyálcserével már megcsaltad.

2016. jún. 28. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Velem a férjem csinálta ezt amire most te készülsz..12 év után. Összetört lelkileg, megváltoztam, rengeteg szenvedést okozott/okoz a mai napig hogy megtette. Válj el és utána kalandozz ha csak egy csepp Hello. Nem jöttök le kicsit? Válj el ha van benned egy csepp empátia is.
2016. jún. 28. 16:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Te próbálkoztál be nála, plusz 2 csók is történt... hát gyötörjön is a bűntudat... A végén meg még jól hoznád ki magad belöle: "Más biztos nem hagyná ki", de te gyötrődsz...

Normális a bűntudat, rád is fér...

2016. jún. 28. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!