Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert vannak felhaborodva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vannak felhaborodva a pasik, ha megcsaljak oket? :D

Figyelt kérdés
Ok is ugyanezt teszik,gondolatban is. Nekem ne mondja egyik sem,hogy meglat egy 10/10es not es nem fantazial rola. Meg persze ha adott egy jo bula,kinem hagynak a lehetoseget. :D Tudjatok mit? Ne legyetek felhaborodva,ha csalnak titeket a lanyok. Megerdemlitek!! A regi idokben a noknek egy szavuk nem lehetett,a pasik dugtak mast orrba-szajba,reszegen vertek az asszonyt stbstb. Hat most fordul a kocka. :) Nem is a veresre gondolok,hanem a megcsalasra. Szoval nem ertem a hisztit. Na meg a masik kedvencem az,hogy jaaaj a csaj a penzem/kocsim miatt szeret csak. Helyes. Masra ugysem vagytok jok!;) Na lehet tamadni,ugyis csak rohogok azon,ha felvagytok haborodva. (100000/4 pasi ezt ne vegye magara,mert teny,hogy vannak ertelmesek. Azthiszem.):D Amugy 23/L
2016. aug. 14. 11:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Miért érzem úgy hogy a kérdező nem lány?
2016. aug. 14. 17:07
 22/24 anonim ***** válasza:
49%
De nagy :DD Egyetértek részben veled kérdező :D Viszont én felismertem,hogy nekem nem való a párkapcsolat szóval nem is keresek max olyat aki olyan mint én. Akárhány pasival voltam az elmúlt 2 évben az összesnek volt éppen felsége vagy barátnője. Nem én másztam a pasikra ők jöttek hozzám és a későbbiekben derült ki róluk. Lehet ez az oka annak is,hogy én aztán nem akarok senkit magam mellett tudni,kell a fenének ez a színjáték. Lehet mondani,hogy jaj engem nem csal meg a Pisti ,dehogynem :D Ja persze lehet,ha egy Kulcsár Edina vagy akkor lehet,hogy nem csal meg,de valljuk be kevés olyan lány szaladgál az utcán :Ddd
2016. aug. 14. 18:23
 23/24 anonim ***** válasza:
34%

Abszolút egyetértek. Nincs olyan férfi a környezetemben, aki ne csalná vagy ne akarná csalni a barátnőjét/feleségét! Nincs és ez holt biztos. Szóval teljesen megérdemlik a férfiak, hogy legalább akkor a pénzt az asszony kapja.

Amúgy ne aggódj kérdező, külföldön van még esélyed, a magyar pasik kifejezetten hűtlenek. Nem véletlen, hogy a legtöbb magyar nő külföldön pasit választ.

2016. aug. 15. 04:31
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez igen! :D Most aztán leírtad a tutit. Teljesítetted ezzel a küldetésed. Szerintem megérdemled ezután a pihenést. Fejbe lőheted magad. *-*

Kitüntetés jelképeként megcsalom a párom anyáddal és csinálok neked egy hugicát minimum ekkora pofával éd IQ-val. ^^

2016. aug. 15. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!