Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert vannak felhaborodva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vannak felhaborodva a pasik, ha megcsaljak oket? :D

Figyelt kérdés
Ok is ugyanezt teszik,gondolatban is. Nekem ne mondja egyik sem,hogy meglat egy 10/10es not es nem fantazial rola. Meg persze ha adott egy jo bula,kinem hagynak a lehetoseget. :D Tudjatok mit? Ne legyetek felhaborodva,ha csalnak titeket a lanyok. Megerdemlitek!! A regi idokben a noknek egy szavuk nem lehetett,a pasik dugtak mast orrba-szajba,reszegen vertek az asszonyt stbstb. Hat most fordul a kocka. :) Nem is a veresre gondolok,hanem a megcsalasra. Szoval nem ertem a hisztit. Na meg a masik kedvencem az,hogy jaaaj a csaj a penzem/kocsim miatt szeret csak. Helyes. Masra ugysem vagytok jok!;) Na lehet tamadni,ugyis csak rohogok azon,ha felvagytok haborodva. (100000/4 pasi ezt ne vegye magara,mert teny,hogy vannak ertelmesek. Azthiszem.):D Amugy 23/L
2016. aug. 14. 11:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Hát ez kur.v@ jó! :D Legalább megtapasztaltam ezt a rinyálást is. :D

Na mi az oka a felháborodásodnak, kérdező?

2016. aug. 14. 12:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Na már megint gyorsabban járt az agyam, mint a béna kezem...

*Legalább megtapasztaltam ezt a fajta rinyálást is.

2016. aug. 14. 12:18
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Régen is sok qva volt, manapság meg mégtöbb, ha valakit megcsalnak, akkor ott a másik.

Amúgy meg ha működik a kapcsolat, akkor egy értelmes fiú/lány nem fog csalni.

2016. aug. 14. 12:30
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
Report. <3 <3
2016. aug. 14. 12:34
 15/24 anonim ***** válasza:
98%

Egy élmény volt olvasni. :D

Ha van egy normális, kedves férfi, akit megcsal a barátnője, és ezzel összetöri a szívét, akkor ő is megérdemli?

Továbbá ez a férfi sem jó semmi másra, csak hogy kihasználják anyagi javait?

Gondolkozz el jobban. Hiába a forradalmi tüzed, ha oktondi vagy.

20/N

2016. aug. 14. 12:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ez a kérdés provokációnak gyenge, komoly kérdésnek meg nevetséges. Legalább erőltesd meg magad kicsit.
2016. aug. 14. 13:00
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, az asszonyok is csaltak minden korban, nem érdemli meg senki a megcsalást, mégis megtörténik, ha felnősz megérted.
2016. aug. 14. 13:25
 18/24 Blade Bone ***** válasza:
Zavar, hogy nem látod a gondolatokat, mi? :D
2016. aug. 14. 13:43
 19/24 Szergej55 ***** válasza:
Ez marhaság, de csak trollkodni akarsz.
2016. aug. 14. 13:44
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

De nem értem. Egyszerűen gáz, ha nőként, gáz ha pasiként megcsalod a párod.

Ez itt nem arról szól, hogy melyik lesz jobb ebben.

Aki felnőttként és tisztess3ges emberként viselkedik, az ilyet nem tesz..

Ideje lenne egy kicsit rájönnöd, hogy ha neked a megcsalás jó buli volt, akkor nem kéne neked kapcsolat. Ha pedig megcsaltak, nem az a válasz hogy te is azt teszed.

2016. aug. 14. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!