Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ennyire felháborodva a nők ha megcsalják őket?
Hát ne is haragudj, de ha már most azon gondolkodsz hogy mi lesz amikor megcsalod, akkor inkább szakíts a barátnőddel, mert nem szereted eléggé ha meg akarod csalni. Arra is gondolnod kéne hogy talán a nők érzelmileg jobban kötődnek a férfiakhoz és ha a a férfi megcsal egy nőt az azt jelenti, nem is szereti őt. A nő viszont szerette a férfit, így ez neki ez lelki traumát okoz. Mivel a férfi miatt szenved a nő, rajta áll bosszút... Bocsi a kemény szavakért de ahogy írtad: Engem már csalt meg egy barátnőm, de nem csináltam semmit, lapát és ennyi,
Ez azt jelenti hogy nem is szeretted igazán ha ilyen könnyen túl voltál rajta, jóformán nem is érdekelt... A nők nem játékszerek, hogy csakúgy váltogasd őket, hanem érző emberek...
Előre kell tisztázni, megbeszélni, és akkor majd nem lesz felháborodás!
Mondjad meg a barátnődnek, hogy neked belefér a megcsalás is a kapcsolatba, hogy majd mellette más nő is lehet, vagy ha nem is mellette, akkor gyorsan lecserélheted akármikor. És ha ő így veled marad, akkor semmi probléma, megcsalhatod.
De ha nem számít rá, és elhiteted vele, hogy ő számodra az igazi, és vele maradsz mindig, stb, akkor pedig ne csald meg, és ne legyél kiakadva egy felháborodásért!
Nem kell olyannal lenned, akit nem szeretsz!
Én nem. Van, hogy az ember gondol ilyesmire és nem akarja megcsalni barátnőjét. Inkább gondolom egy normális válaszra vágyik a kérdező.
Te hallottál ilyesmiről vagy csak tv-ben láttál ilyesmit? Mert ott többször meg történik mint a való életben. A normális ember függetlenül nem fog semmit csinálni szakít vagy megbocsát . Mint ahogy te is etted.
A nem egészen kiegyensúlyozott személyisegek tesznek ilyet. Ha ilyen barátnőd akkor félhetsz. De ha ilyen a barátnőd akkor valószinüleg neked is lenne okod körülni nézni a házad táján mert te sem vagy teljesen ok.
Amugy ez a bosszú állás , neem megcsalás hanem amikor az egyik elhagyja másikat és tovább lép , esetén is megesik. Szóval elvileg sima szakítás esetén is félhetnél. (hallottam olyat ho a pasi elhagyt a nőt és a nő boszúból , amikor a pasas 1 hétre elutazott, tel pakolta a karnisokat hallal, a pasas hazajött és 1 hétig kereste hogy honnan jött az orrfacsaró bűz)
Szóval teljesen irrracinális ilyesmitől félni. Ráadásul legutolsó esetben szoktak az emberek megölni valakit, ahhoz már nagyon labilis szemilyésegnek kell lennie.
Azért vannak felháborodva mert nem akarnak új társat, elölről kezdeni mindent,pl az ismerkedést, vagy pl új társsal új nemi életbeli problémákat. Az új társ új hülyeségéhez alkalmazkodni stb. és a nők egy-egy szakítás után érzelmileg nehezebben állnak talpra.
Mindenki a biztosat szereti, öreg seprű jól seper alapon.
én soha nem csaltam meg senkit és elvárom én is ezt.akkot legyen velem egyenes a srác és mondja meg hogy már un vagy valami.nem fogok megharagudni rá nem lesz hepaj de legyen őszinte velem.
Az hogy te már most azon gondolkodsz hogy megcsalod,inkább hagyd ott.semmi jóra nem utal.főleg ha a lány érez valamit irántad.nagyon fájna neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!