Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vannak ennyire felháboro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ennyire felháborodva a nők ha megcsalják őket?

Figyelt kérdés
Engem már csalt meg egy barátnőm, de nem csináltam semmit, lapát és ennyi, de nem álltam bosszút, nem fenyegettem meg semmi ilyesmi..Nagyon agresszívak lettek ebben a dologban a nők, már félek a b-nőmtöl milesz ha megcsalom? felakaszt?

2013. okt. 26. 08:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen, utolsó, ezen szoktam is gondolkodni, hogy aki sexnek írja, az vajon úgy is ejti ki? A kérdező amilyen gyökér, ki is nézem belőle
2013. okt. 26. 17:49
 22/29 A kérdező kommentje:
mert te olyan ász vagy, akkor miért nem szexelt veled hónapokig?? Tudod nekem pár nap és lenne másik b-nőm, de nem akarom fényezni magam, veled ellentétben, aki örül hogy egy nő szóba állt vele, mert olyan szerencsétlen vagy!
2013. okt. 26. 19:53
 23/29 anonim ***** válasza:

ÉN nem akartam vele szexelni, tudtam, hogy előbb rendbe kell hozni az érzelmi részt.

De hát igen, látszik, hogy mennyi eszed van. Tudod egy férfit nem abban kell mérni, hogy mikor tudna újra becsajozni, hanem hogy pl mennyi idő alatt unja meg a nője :D

Barátom, ásd el magad. Máskülönben ha akartam volna mást, 5 percen belül felcipeltem volna magamhoz valakit.

2013. okt. 26. 20:01
 24/29 A kérdező kommentje:
haggyad már magad, kuncsorogtál 1 pu.ci után hónapokig, én biztos nem tenném, eléggé lent van az önbizalmad. De ez vagy te
2013. okt. 26. 21:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Pont, hogy te tartod magad annyira kevésre, hogy nem harcolsz 1 "punciért". (téged gondolom fsznak hív a barátnőd, elvégre egymásnak csak punci meg fsz vagytok, nem?)
2013. okt. 26. 21:43
 26/29 A kérdező kommentje:
már miért hívna annak? itt most nem érzelmekről szól a téma, hanem a szex hiányáról és az ezt követő megcsalásról te ostoba
2013. okt. 26. 23:43
 27/29 anonim ***** válasza:
Kérdező jobb lenne, ha magadba néznél, jó mélyen, mert neked nem számít más csak a szex. Szerintem a barátnőd jobban járna egy férfivel, mint veled. Jót tennél neki, ha szakítanátok.
2013. okt. 27. 08:47
 28/29 anonim ***** válasza:

Tudod,,lehet, hogy te úgy gondolod, hogy itt csak a szexről szól a téma, de mi válaszadók nem.

Mivel egy kapcsolatban a kettőt nagy hiba függetlennek tekinteni. Ebben rejlik a nagy problémát, hogy szét akarod választani, vagyis egyáltalán szét tudod választani.

Mivel ilyen anhozzáállásod, mi itt mondhatunk akármit, nem fogod megérteni, ezért sajnállak, de mégjobban a barátnődet.

Most már tudom a választ a kérdésedre, vagyis tudom, hogy miért tetted fel...

A nők azért vannak felháborodva, ha megcsalják őket, mert nekik, de a legtöbb férfinek is, a szex összefügg az érzelmekkel.

Ha megcsalod akkor úgy értelmezi (jogosan), hogy nem szereted eléggé. Úgy, hogy ahhoz a másikhoz is fűznek érzelmek. Az viszont tény, ogy a nők érzelmileg ezt nehezebben voselik, a férfiaknak inkább a büszkeségük szenved csorbát

(persze ez nem jelenti azt, hogy esetleg kevésbé fáj nekik, vagy nemmérinti érzelmileg őket, csak általánosítottam)

2013. okt. 27. 09:01
 29/29 anonim ***** válasza:

Olyan aranyosak vagytok, ahogy el vitatkoztok azon, hogy kinek lenne új nője se perc alatt.

De ez a 8 hónap kihagyás ugyanúgy gáz mint az hogy a barátnőd szemébe mondod, hogy ha nem szexel veled , akkor pattansz más nőre.

Ettől ideges lennék én is , mert ez ZSAROLÁS!!! Te szereted ha megzsarolnak? Na ugye!!

Ha ilyemit akarsz vele megbeszélni, hogy kevés a szex, akkor ne támadással kezdd .

Most képzeldd el, hogy fekszettek az ágyban , rátérnétek a lényegre, mikor a barátnőd kijelentené, hogy sose tudod elmenni veled és most lehetőleg szed össze magad vagy keres valkit aki majd kielégíti. Szerintem neked is durran az agyad.

Szóval legközelebb legyél kedvesebb. Ha tényleg megunt, akkor lépjetek tovább. Ha ilyen hamar elmúlt a szerelem, akkor nem lesz a társad egy életre.

2013. okt. 30. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!