Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vannak ennyire felháboro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ennyire felháborodva a nők ha megcsalják őket?

Figyelt kérdés
Engem már csalt meg egy barátnőm, de nem csináltam semmit, lapát és ennyi, de nem álltam bosszút, nem fenyegettem meg semmi ilyesmi..Nagyon agresszívak lettek ebben a dologban a nők, már félek a b-nőmtöl milesz ha megcsalom? felakaszt?

2013. okt. 26. 08:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Lenne egy őszinte kérdésem a kérdezőhöz: cigány vagy?
2013. okt. 26. 09:01
 12/29 A kérdező kommentje:

4 éves kapcsolatban vagyok, és az utóbbi hónapokban nagyon kevés lett a sex, beszéltem erről vele, mondtam neki hogy akkor nézek másik nőt, hát majdnem szétverte a fejem, szeretem meg minden, ő is engem, de akkor most mi legyen?

25 évesen éljek remeteként?

( nem vagyok cigány)

2013. okt. 26. 09:12
 13/29 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd őt ott, te szerencsétlen, és úgy keress más nőt... kissé alul vagy bútorozva agyilag.
2013. okt. 26. 09:20
 14/29 anonim ***** válasza:
Mekkora köcsög vagy...
2013. okt. 26. 09:38
 15/29 anonim ***** válasza:

Az, hogy mennyi a szex 2 azaz mindkét félen múlik.

25 évesen nekem elég fura,hogy "kevesebb a szex"

A kapcsolat pedig a bizalomról, és a hűségről szól.

Nekem nagy ügy, ha megcsalnak, sajnos volt is rá példa. Nem mentem bosszúálló módba, hanem önpusztítóba, az egészségem ráment, még 8 évvel később is vannak maradandó károsulások.

Mi az, hogy "remeteélet"??????

Ha így érzed, akkor baromira nem a megfelelő nő mellett vagy.

Igaz, ezt már a más nőkhöz, és a megcsaláshoz való viszonyulásod is megmutatja.

A tapasztalataim amúgy pont az ellentétét mutatja annak, amit felvetettél.

Ha egy férfi szeret egy nőt, és az megcsalja, a férgiak nehezebben jönnek ki belőle, sokkal bosszúszomjasabbak, sőt sok esetben minden más olyan nővel viselkednek szemét módon, aki nem érdemli meg, csak "minden nő szemét, kihasznál, ku..va" szindrómába esnek.

Mi 5 éve vagyunk együtt, már házasok.

Nekem/nekünk minden nap egy újabb kaland izgalom, mindig van valami ami feldobja a kapcsolatot. Ez így elég csöpögősen hangzik, de igaz.

Persze nem jelenti azt, hogy nincsenek hullámvölgyek, problémák néha, de megbeszéljük, megoldjuk. A szex pedig jobb mint a a kapcsolat elején.

Kb 4 évnél volt ezen a területen is egy völgy, de ennek az oka a munkahelyem volt, lelkileg kicsináltak, így otthon is érződött, eljöttem, és 1 hónapon belül minden helyreállt.

Rajtatok múlik, hgy helyre akarjátok-e hozni, vagy egyáltalán van-e mit.

Én úgy érzem a mondataidból, hogy nem.

Ne húzzátok egymás idejét.

A barátnőd is 25 éves, ha a jövőképében a család, és házasság benne van, nektek pedig nem működik, akkor hagyd, hogy ő boldog legyen, legyen idje kiheverni, és új kapcsolatot teremteni. Te ezzel a mentalitással nem fogod boldoggá tenni, és főleg te sem leszel az.

Kívánom,mhogy megtaláld azt a nőt, aki ráébreszt azokra a dolgokra, amiket itt leírtam neked.

Amíg nem érzed meg, addig ezek csakmüres szavak aradnak számodra sajnos.

26/n

2013. okt. 26. 09:41
 16/29 anonim ***** válasza:

Öcsém, de szánalmas vagy! Mi 8 hónapig nem éltünk szexuális életet, mert hazudtam neki és rendbe kellett tenni a dolgokat. Orál se volt!

Eszembe se jutott, hogy megcsaljam.

2013. okt. 26. 14:16
 17/29 A kérdező kommentje:

utolsó! meg is érdemelted a sexmentes hónapokat, én nem hazudtam neki, még sincs, azt érzem hogy már megunt.

Sebaj, jön másik nő :)

2013. okt. 26. 16:18
 18/29 anonim ***** válasza:

Aki majd szintén megun.

Nem kell sajnálnod a szexmentes hónapokért, engem legalább nem unt meg a nőm, nem azért nem szexelt velem :) Te szimplán csak egy unalmas, semmirekellő vagy. Férfi biztosan nem.

2013. okt. 26. 17:45
 19/29 anonim ***** válasza:
Szóval azt akartam az 1. sorban írni, hogy majd a köv nőd is megun, az azutáni is.. Szánalmas, ennyit érsz
2013. okt. 26. 17:45
 20/29 anonim ***** válasza:

Off

Magyarul SZEX, nem SEX

2013. okt. 26. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!