Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ennyire felháborodva a nők ha megcsalják őket?
4 éves kapcsolatban vagyok, és az utóbbi hónapokban nagyon kevés lett a sex, beszéltem erről vele, mondtam neki hogy akkor nézek másik nőt, hát majdnem szétverte a fejem, szeretem meg minden, ő is engem, de akkor most mi legyen?
25 évesen éljek remeteként?
( nem vagyok cigány)
Az, hogy mennyi a szex 2 azaz mindkét félen múlik.
25 évesen nekem elég fura,hogy "kevesebb a szex"
A kapcsolat pedig a bizalomról, és a hűségről szól.
Nekem nagy ügy, ha megcsalnak, sajnos volt is rá példa. Nem mentem bosszúálló módba, hanem önpusztítóba, az egészségem ráment, még 8 évvel később is vannak maradandó károsulások.
Mi az, hogy "remeteélet"??????
Ha így érzed, akkor baromira nem a megfelelő nő mellett vagy.
Igaz, ezt már a más nőkhöz, és a megcsaláshoz való viszonyulásod is megmutatja.
A tapasztalataim amúgy pont az ellentétét mutatja annak, amit felvetettél.
Ha egy férfi szeret egy nőt, és az megcsalja, a férgiak nehezebben jönnek ki belőle, sokkal bosszúszomjasabbak, sőt sok esetben minden más olyan nővel viselkednek szemét módon, aki nem érdemli meg, csak "minden nő szemét, kihasznál, ku..va" szindrómába esnek.
Mi 5 éve vagyunk együtt, már házasok.
Nekem/nekünk minden nap egy újabb kaland izgalom, mindig van valami ami feldobja a kapcsolatot. Ez így elég csöpögősen hangzik, de igaz.
Persze nem jelenti azt, hogy nincsenek hullámvölgyek, problémák néha, de megbeszéljük, megoldjuk. A szex pedig jobb mint a a kapcsolat elején.
Kb 4 évnél volt ezen a területen is egy völgy, de ennek az oka a munkahelyem volt, lelkileg kicsináltak, így otthon is érződött, eljöttem, és 1 hónapon belül minden helyreállt.
Rajtatok múlik, hgy helyre akarjátok-e hozni, vagy egyáltalán van-e mit.
Én úgy érzem a mondataidból, hogy nem.
Ne húzzátok egymás idejét.
A barátnőd is 25 éves, ha a jövőképében a család, és házasság benne van, nektek pedig nem működik, akkor hagyd, hogy ő boldog legyen, legyen idje kiheverni, és új kapcsolatot teremteni. Te ezzel a mentalitással nem fogod boldoggá tenni, és főleg te sem leszel az.
Kívánom,mhogy megtaláld azt a nőt, aki ráébreszt azokra a dolgokra, amiket itt leírtam neked.
Amíg nem érzed meg, addig ezek csakmüres szavak aradnak számodra sajnos.
26/n
Öcsém, de szánalmas vagy! Mi 8 hónapig nem éltünk szexuális életet, mert hazudtam neki és rendbe kellett tenni a dolgokat. Orál se volt!
Eszembe se jutott, hogy megcsaljam.
utolsó! meg is érdemelted a sexmentes hónapokat, én nem hazudtam neki, még sincs, azt érzem hogy már megunt.
Sebaj, jön másik nő :)
Aki majd szintén megun.
Nem kell sajnálnod a szexmentes hónapokért, engem legalább nem unt meg a nőm, nem azért nem szexelt velem :) Te szimplán csak egy unalmas, semmirekellő vagy. Férfi biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!