Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján, szerintetek megcsalt a férjem?
Bence_ nevű felhasználó: elküldtem std szűrésre..holnap megy.
Kavarog bennem minden. Egyik pillanatban undorodom.. és egyetértek a 40. hozzászólóval. Másik pillanatban reménykedem. 13 év, nem 10... a legaljasabb mocskot tette meg velem, igen. Még mindig nem tértem észhez. Nem eszem hétfő óta és alig alszom. Bocsánatért esedezik, menjünk terápiára.. velem akar élni. stb. stb.. Szánom is és utálom is. Igen, vannak gyerekek..csak miattuk nem dobtam ki rögtön a cuccaival együtt. Nézhettek lúzernek, igen..sajnos hullámokban önt el a fájdalom.. de lehet, hogy 1 terápiára elmegyek vele. Ott úgy is megérzem, hogy van-e értelme egy ilyen emberre időt és energiát pazarolni még. De abban biztosak lehettek, hogy hülyét nem fogok csinálni magamból. Ha nincs ennek jövője, vagy nem tudok túllépni, akkor válás. Nincs más megoldás.
Terápia jó lesz. Mediátor sokat fog segíteni. Látni fogod, hogy ki mit,hogyan csinálhatna másként.
Tök normális, hogy hullámzol.
Magadnak felelj meg, azt tedd ami neked jó.
Jesszum pepi. Párterápia 0%.
Párterápia abban is segít, hogy letudja zárni a kapcsolatot.
Akkor a pontozók nagy része fogorvoshoz se jár hiszen megoldja otthon.
Azért a 28# hozzászolónak van némi valóságtartalma szerintem. Egy házasság 2 emberes dolog teljes mértékben. Itt CSAK az egyik oldalt ismerjük, a sértettét, ami nyilván sajnálatot kelt az emberekben, mert milyen szemét módon bánt el Vele a férje. És valljuk már be, minden szentnek maga felé hajlik a keze. Nyilván a kérdező nem fogja azt írni, hogy megcsalt a férjem, mert én csak magammal és a kis világommal voltam elfoglalva, a férjemet mindenért csak b.@szogattam, veszekedtem Vele, önző voltam, nem adtam meg Neki, akire vagyot és a r.ohadék megcsalt. Hmmmm. De hol a másik oldal? Neki mi a véleménye? A sárga földig alázunk valakit, akinek a nézőpontját nem ismerjük, mert ez aztán nagyon korrekt dolog. Nem tudjuk az okát a történteknek. Elismerem, jogos, hogy rossz választás volt qrvához menni, gusztustalan és, hogy őszinte legyek ezek után hozzá sem tudnék érni a férjemhez, én is elítélem, de valamiért megtörtént. Ezen kellene gondolkozni, és legalább magához őszintének lenni.
Egyébkent sajnálom a dolgot :(
Én csak néhány dolgot emelnék ki. Az a baj, hogy ez már csak szar a pofonnak. Így szarból fosba mész. Ideiglenes önámítás. De neked kell tudni.
Ő ezt NEM (?) valami érzelmi megcsalásnak veszi, hanem külön választotta. :S Állítólag ENGEM SZERET (?) és velem képzeli el a JÖVŐJÉT(?) és borzasztóan SZÉGYENLI(?) és SAJNÁLJA(?) az egészet. ... lelkileg és fizikailag is szennyesnek érzem őt. Gőzöm nincs, hogy hogy lehet ezen túllépni. Lehet, hogy nem tudok. --> Most az utolsó két mondatod írhattam volna nagybetűvel is. Miért teszed ezt magaddal? Miért adsz neki esélyt? Ő leszerepelt. Heteken keresztül szervezte, hogy a hátad mögött megaláz, és mindent megtett, hogy ne derüljön ki. Majd a szemedbe hazudott. Hülyére akart venni és ha így folytatod még egyszer megteszi. Még akkor is, ha hibáztál a kapcsolatotok során, NEM ez a megoldás két értelmes felnőtt ember közt. Én ennyi idősen is azt vallom, és mondom, ha nem megy, le lehet ülni megbeszélni. Elmondja, hogy figyi nem jó a szex, nem izgatsz fel, nem érdekelsz, keresek mást. Így korrekt. És kész. Nem sérül senki, és így tisztességes. Te is elmehettél volna egy k*pasihoz. Akkor ő már rég lealázott volna, kidobott volna, hogy mi az hogy nő létedre ilyet mersz tenni. Ő meg most röhög a markában, mert a tettének nincs következménye. Tudod az emberek nem ilyen miatt járnak terápiára. Te örlődsz, lealacsonyítod és alázod magad. Te döntésed, de itt emiatt ne sírj, mert félsz az újtól. De így is úgy is már az útjaitok elválnak. De így még emelt fővel tudnál lelépni és nem úgy gondolnál vissza (ami amúgy is így van), hogy még ez az idő is kár volt, hogy rá pazaroltad.
Gondold át mégegyszer.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!