Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek alapján biztosan megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján biztosan megcsalt?

Figyelt kérdés

A férjem hosszú időn át szexchatelt egy volt barátnőjével (mielőtt megismerkedtünk, akkor voltak hónapokig együtt egy amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatban). Mivel tudjuk egymás jelszavát többször lebukott, aztán pár héttel később folytatták, ahol abbahagyták. A nő másik városban lakik, azt hittem, nem találkoznak, főleg, hogy megmondtam a férjemnek, hogy ha nem hagyják abba, amit a neten csinálnak, elhagyom. Ennek másfél éve, azóta minden oké. Ma viszont megint leveleztek, a nő az eset óta elhagyta a férjét és két kisgyerekét egy másik pasiért. Viszont a beszélgetés közben a nyaralásra terelődött a szó és szóba került a nyaralónk. A nő, aki soha nem járt ott (elvileg) és azt sem kellene tudnia, hogy van nyaralónk megjegyezte, hogy "nagyon jó az x helyen lévő nyaraló", mire a férjem írta neki, hogy "honnan tudod?" és tett utána egy kacsintós smiley-t.

Nekem egyből az ugrott be, hogy anno a nyaralónkban (a szüleimé, a férjemnek sok köze nincs hozzá) találkoztak a hátam mögött. Nem akarok feleslegesen féltékenykedni, ezért várom a véleményeket.

2015. jún. 10. 19:19
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Még írt pár dolgot, részletet, pl hogy milyen nyugis a környék és festői a környezet stb.
2015. jún. 10. 19:23
 2/33 anonim ***** válasza:
76%

Nem, csak kiakar csinálni téged a nőci, mert tudja, hogy kutakodsz és féltékeny vagy.

Ha okos vagy nem ülsz fel az ilyennek.

2015. jún. 10. 19:25
 3/33 A kérdező kommentje:
A nő nem tudja, hogy kutakodok, másfél éve semmi nem került szóba erről a férjemmel köztünk. Ma pedig én dolgoztam, a férjem szabadnapos volt, így elvileg nem tudtam volna kutakodni.
2015. jún. 10. 19:28
 4/33 anonim ***** válasza:
Kettes,én ebben nem lennék biztos. De szerintem nem csalta meg.
2015. jún. 10. 19:29
 5/33 A kérdező kommentje:
De mégha tudná is, a férjem reakciója a kacsintós smiley-val sem megnyugtató.
2015. jún. 10. 19:30
 6/33 anonim ***** válasza:

Minden nő tudja aki ex, hogy a jelenlegi partnert zavarja, ennek megfelelően lépeget:D ha normális ex akkor mint nőtársát tekint valamennyibe (már ha nem próbáltál egyszer is alárakni), ha nem normális, akkor ott próbál alád rakni ahol és amikor tud. És mint látható: igen vevő vagy a szórakozására, mert most is majd nem felrobbansz.

Neked kell tudni,hogy vihető-e a férjed vagy sem.

Ha nem vihető, akkor az mint a cövek melletted fog állni, ha vihető azért meg nem kár.

2015. jún. 10. 19:45
 7/33 A kérdező kommentje:
Ez a nő nem igazi ex, csak szex volt köztük. A férjem pedig miatta már többször a szemembe hazudott. Egyébként soha más miatt (pl igazi ex) nem féltékenykedtem.
2015. jún. 10. 19:48
 8/33 A kérdező kommentje:
És a nő szerintem azt is tudja, hogy a férjem mindent azonnal töröl.
2015. jún. 10. 19:49
 9/33 anonim ***** válasza:
Nem vennék mérget rá hogy biztosan nem voltak a nyaralóban ... szerintem látta a nő már.
2015. jún. 10. 19:55
 10/33 anonim ***** válasza:
51%

*Ez a nő nem igazi ex, csak szex volt köztük.

Volt ott több is szerintem, nem véletlenül rugózól ennyire:D

Szóval igazi ex.

Szóval vihető az urad vagy sem? Ere mit válaszolnál?:D

ui: látszik hogy véresen komolyan nem gondolod végig amit a másik ember írt.:D

2015. jún. 10. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!