Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek alapján biztosan megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján biztosan megcsalt?

Figyelt kérdés

A férjem hosszú időn át szexchatelt egy volt barátnőjével (mielőtt megismerkedtünk, akkor voltak hónapokig együtt egy amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatban). Mivel tudjuk egymás jelszavát többször lebukott, aztán pár héttel később folytatták, ahol abbahagyták. A nő másik városban lakik, azt hittem, nem találkoznak, főleg, hogy megmondtam a férjemnek, hogy ha nem hagyják abba, amit a neten csinálnak, elhagyom. Ennek másfél éve, azóta minden oké. Ma viszont megint leveleztek, a nő az eset óta elhagyta a férjét és két kisgyerekét egy másik pasiért. Viszont a beszélgetés közben a nyaralásra terelődött a szó és szóba került a nyaralónk. A nő, aki soha nem járt ott (elvileg) és azt sem kellene tudnia, hogy van nyaralónk megjegyezte, hogy "nagyon jó az x helyen lévő nyaraló", mire a férjem írta neki, hogy "honnan tudod?" és tett utána egy kacsintós smiley-t.

Nekem egyből az ugrott be, hogy anno a nyaralónkban (a szüleimé, a férjemnek sok köze nincs hozzá) találkoztak a hátam mögött. Nem akarok feleslegesen féltékenykedni, ezért várom a véleményeket.

2015. jún. 10. 19:19
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a férjem sokat hazudott már. Eddig azért nem hagytam el, mert azt hittem, csak elméleti síkon kalandozik. Most elbizonytalanodtam.
2015. jún. 10. 19:57
 12/33 anonim ***** válasza:
Szerintem is volt már a nyaralóban. Lehet hogy nem is csak 1x. Nem lennék biztos benne, hogy nem csalt meg. És abban sem, hogy másfél évig nem beszéltek.
2015. jún. 10. 20:00
 13/33 anonim ***** válasza:

11 Most ne a férjed akár milyére mutogass.

Téged kérdeztelek:

Vihető az urad vagy sem?

Mehetett volna tőled ha akart volna?

Erre válaszolj légyszi.

2015. jún. 10. 20:01
 14/33 A kérdező kommentje:
10-es: Nem igazi ex, csak kaland volt, nem jártak. Ezt másoktól is tudom. A férjem mesélte, hogy ágyban pl soha nem voltak együtt. Hogy vihető-e a férjem? Ebben vagyok bizonytalan. Sajnos több év boldog házasság és gyerekek után találtam rá a netes dolgaira (egy hazugság után kezdtem keresgélni, korábban Sosem tettem). Itthon látszólag minden rendben egyébként.
2015. jún. 10. 20:04
 15/33 A kérdező kommentje:
13-as: Abban biztos vagyok, hogy elhagyni nem akar. Abban nem, hogy kalandozni menne-e. Egyébként én már egyre Kevésbé ragaszkodom hozzá.
2015. jún. 10. 20:06
 16/33 anonim ***** válasza:

"A férjem mesélte, hogy ágyban pl soha nem voltak együtt. "

Csak a szőnyegen, a konyhapulton, a fürdőkádban, a kanapén...

2015. jún. 10. 20:08
 17/33 anonim ***** válasza:
Akár megcsalt akár nem, hülye vagy, ha ilyenek után nem hagytad még el...
2015. jún. 10. 20:08
 18/33 anonim ***** válasza:

15 Gyögd már ki a nem-et:DD

Mi a fenét agonizálsz?

Okod félelemre nincs:)

2015. jún. 10. 20:10
 19/33 A kérdező kommentje:
Vonaton. Együtt utaztak. És igen, hülye vagyok, hogy nem hagytam el. A gyerekek miatt. De azt hiszem, betelt a pohár, így nem akarok élni vele tovább.
2015. jún. 10. 20:11
 20/33 anonim ***** válasza:

képeket küldött neki a férjed és a sajátjának állítja be

zárcsere a nyaralóba és a kulcs csak nálad lesz

2015. jún. 10. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!