Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján biztosan megcsalt?
A férjem hosszú időn át szexchatelt egy volt barátnőjével (mielőtt megismerkedtünk, akkor voltak hónapokig együtt egy amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatban). Mivel tudjuk egymás jelszavát többször lebukott, aztán pár héttel később folytatták, ahol abbahagyták. A nő másik városban lakik, azt hittem, nem találkoznak, főleg, hogy megmondtam a férjemnek, hogy ha nem hagyják abba, amit a neten csinálnak, elhagyom. Ennek másfél éve, azóta minden oké. Ma viszont megint leveleztek, a nő az eset óta elhagyta a férjét és két kisgyerekét egy másik pasiért. Viszont a beszélgetés közben a nyaralásra terelődött a szó és szóba került a nyaralónk. A nő, aki soha nem járt ott (elvileg) és azt sem kellene tudnia, hogy van nyaralónk megjegyezte, hogy "nagyon jó az x helyen lévő nyaraló", mire a férjem írta neki, hogy "honnan tudod?" és tett utána egy kacsintós smiley-t.
Nekem egyből az ugrott be, hogy anno a nyaralónkban (a szüleimé, a férjemnek sok köze nincs hozzá) találkoztak a hátam mögött. Nem akarok feleslegesen féltékenykedni, ezért várom a véleményeket.
11 Most ne a férjed akár milyére mutogass.
Téged kérdeztelek:
Vihető az urad vagy sem?
Mehetett volna tőled ha akart volna?
Erre válaszolj légyszi.
"A férjem mesélte, hogy ágyban pl soha nem voltak együtt. "
Csak a szőnyegen, a konyhapulton, a fürdőkádban, a kanapén...
15 Gyögd már ki a nem-et:DD
Mi a fenét agonizálsz?
Okod félelemre nincs:)
képeket küldött neki a férjed és a sajátjának állítja be
zárcsere a nyaralóba és a kulcs csak nálad lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!