Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetném ki, hogy megcsalt e a pasim?
mondjuk nekem már az sem férne bele egy kapcsolatba,hogy a hátam mögött más lányokkal találkozik(Randizik). és ebből a szempontból lényegtelen,hogy megcsalt -e konkrétan.
ha találkozik egy kolleganővel vagy ismerős csajjal-oké. de ne a hátam mögött tegye,hanem mondja meg előre. ha titkolózik,ott valami nagyon nem oké.
Más csajjal beszélget titokban, találkozgatnak... Nekem ez már kimeríti a megcsalás fogalmát, nem kell dugjanak is.
Ha nem tudsz benne bízni ezek után, akkor ennek a kapcsolatnak amúgy is meszeltek.
ha már az elejétől őszinte lett volna a kapcsolatotok.. akkor bíztál volna a pasidban.. és most amit mond elhinnéd.. és nem lennél feszült
ha már egy párkapcsolaton belül ilyen történik, el kell erősen gondolkodni hogy megéri e.
ha meg megcsalt akkor néz körül magadban hogy miért tette.. mit nem adtál meg neki, ami miatt elment máshova?
ha a barátom engem megcsalna, elsüllyednék szégyenebe hogy miért nem voltunk egymással őszinték és hogyan juthatott idáig a kapcsolatunk
mit nem adtam meg neki én, hogy máshova ment el
nem érdemes nyomozgatni, ha pasi nem kapja meg otthon azt ami kell, figyelmet, törödést, ápolást.. akkor semmi nem állithatja meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!