Szerintetek megcsalt? Hogyan deríthetném ezt ki utólag? Akkor sem tudtam.
Nem biztos,hogy érdemes szenvedni érte,lehet,hogy van más,aki megbecsülne téged.Meg azért mégis csak nyolc hónapig kavart be az a majom,mégis volt miért reménykednie..
Nem tudok megnyugtató választ adni,sajnos én is kételkednék így a hűségében.Kivárnám,ameddig színt vall,vagy pedig lebukik!
17/L
"Viszont 8 hónapja együtt voltunk már mikor kiderült h az exével telefonálgat sunyiba, a szemembe hazudott, majd 2nap mulva bevallotta ami nyílvánvaló volt. Az exe sokszor mondott dolgokat, h mikor, és hol csalt meg vele barátnőm, de általában csak kavarás volt a dolog"
Tuti félrekúrt.Egyébként sok nő szereti ha veri őket a pasijuk,gondolom az orrtörés olyan orgazmust okozott neki hogy azóta jobban kötődik ahhoz a pasihoz.Talán verned kéne neked is és akkor erősebb lesz a kapcsolatotok
az a te bajod h elképzeled a kapcsolatodat,és csak lassacskán eszmélsz fel.
persze h a csajod bújós,hiszen ő is szereti ha kényeztetik+nincs kizárva h ő tényleg szeret téged,csak éppen más férfiakat is szeret.nekem már az is furcsa h 2 év után az exe eltörte az orrát,majd még újabb 2 évet töltött vele.egy normális jól szituált nő nem viselné el ha bántalmazza az élettársa.
szerintem keres 1 kevésbé zűrös nőt,akiben teljesen meg tudsz bízni.
Létezik ilyen embertípus (nőknél szembetűnő leginkább), aki nem tudja megkülönböztetni az agressziót a dominanciától. Ugye domináns úgy is lehet egy férfi, hogy következetes, határozott véleménye van. Meg úgy is, hogy eltöri az orrát a hölgyeménynek.
Plussz az ilyen orrbetörős macskajancsik általában kiszámíthatatlanul is viselkednek. Ez a bizonytalanságban tartás téves izgalom-képzetet okoz a hölgynél, ettől még jobban kapar utána, hiszen nem biztos pont, küzdeni kell a megtartásáért. Ez többnyire tudatalatt működik, nem végiggondolva.
Több ilyen nőt is ismertem, a sorminta mindegyiknél ugyanaz - pont, mint a barátnődnél. Eltörik valamilyüket, a pasi rongyként bánik velük, mégis ők futnak utána. Időlegesen megharagszanak rá, aztán ismét visszalépnek a mókuskerékbe, önszántukból.
"utólag h tudnám színt valllatatni?"
Kérdező, SZVSZ törvényes eszközökkel sehogy, max, ha a végletekig felbosszantod, kockáztatva a kapcsolatot...
Csak azt nem értem továbbra se, hogy ha az ex már amúgy sincs képben, mi érteléme van UTÓLAG??? Szerinted nem az a lényeg, hogy mi van MOST, hanem attól van benned az ideg, hogy mi VOLT a MÚLTBAN? Ha most egyébként jó LENNE a kapcsolatotok, muszáj szerinted a múltba merengéssel önsorsrontani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!