Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsalt? Hogyan...

Szerintetek megcsalt? Hogyan deríthetném ezt ki utólag? Akkor sem tudtam.

Figyelt kérdés
2éve vagyok együtt a barátnőmmel, viszont ő egy 4 éves kapcsolatból előtte 2hónappal lépett ki végleg. Előttem is ismerkedett másokkal. Az exe egy elmebeteg, sokszor bekavart elég durván, mikor együtt voltak 2év után eltörte az orrát, feljelentette, de később kibékültek. A barátnőm viszont már az elejétől fogva nagyon kötődik hozzám, megbízható kedves lánynak tűnt, sokszor én éreztem magam rosszul annyira "tapadt", bókolt. Viszont 8 hónapja együtt voltunk már mikor kiderült h az exével telefonálgat sunyiba, a szemembe hazudott, majd 2nap mulva bevallotta ami nyílvánvaló volt. Az exe sokszor mondott dolgokat, h mikor, és hol csalt meg vele barátnőm, de általában csak kavarás volt a dolog. Viszont van olyan alkalom is amit nem tudtam lenyomozni sehogy, azóta is bennem van h volt e valami köztük! Mindíg mondta barátnőm h utálja az exét, meg sírt miatta, és a telefonos dologra is azt mondta, h csak azért beszéltek, mert a gyerek valami zűrbe került és segítséget kért tőle ő meg megsajnálta de elakarta mondani... én ezek után megbocsájtottam neki,később albérletbe költöztem vele és bízom már benne valmelyest, sokat bizonyított. Viszont apróságokban még sokszor úgy érzem hazudik. De teljesen jelentéktelen dolgokban. Szeret mert komolyan tervez velem, gyereket akar. Stb viszont én nem tudom eldönteni, h milyen ember, ennyire hazudós szívtelen és kétszinű, vagy csak ennyire rosszul jönnek ki neki a dolgok, szerencsétlen? És szerintetek ha nem volt köztük semmi, akkor ha az exének volt nem is egy új csaja közben, akkor mért tepert 8 hónapig az ex, meg kavart? én ha szerelmesen kidobnak nem bírok más nőre nézni, ezért gondolom h az exe nem volt szerelmes, és elötte is csalta már. Vagy összejárhattak titokban? A semmiért én nem tepernék 8 hónapig főleg ha mindkettőnknek van más. ő állítja h nem volt semmi,még hazugságvizsgálatot is bevállalna állítólag,de abban sem vagyok biztos ha odajutnánk nem hátrálna e meg valami hülye indokkal..
2012. aug. 24. 01:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok túllépni,meg így kiismerném... nem érdekelne az se ha igen csak tudjam,meg azt h mennyire hazudós ezért..
2012. aug. 24. 20:30
 12/13 anonim válasza:
Hát szerintem100 hogy megcsalt az exével!sajnálom!:(
2012. aug. 28. 18:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, hol vetted a kristálygömböt? Van a tescóban akciósan?

Szerintem erre a kérdésre a 100%-os választ 2 ember tudHATja, a párja, meg annak az exe. Mindamellett a párja helyében én közölném, hogy "igen, voltunk együtt", és akkor kérdező lenyugszik. Mert szerintem a nemleges választ hiába mondaná, még akkor is, ha ez az igazság, a Kérdező legfeljebb átmenetileg nyugodna meg, de 2 nap múlva ugyanúgy kombinálna és agyalna. Így működik ugyanis a kóros féltékenység, a zöld szemű szörny.

2012. aug. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!