Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek alapján, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján, szerintetek megcsalt a férjem?

Figyelt kérdés
Ma reggel a férjem telefonjára jött egy viber üzenet kora reggel. Kérdeztem, hogy ki ez? Azt mondta, hogy ne tudja. Elkértem a telóját. Egy nick név szerű név volt. Nem írom le ide, de női. A profilkép, egy hosszú barnahajú csaj, háttal fényképezve, pántos kis neglizsében. Én írtam a férjem helyett, hogy ki vagy? Azt válszolta, hogy 'voltál'. Tovább kérdezgettem, hogy lehet, nem nekem akart írni és talán téves? Azt írta vissza, hogy ha nem emlékszel akkor mind1. Visszakérdeztem, hogy emlékeztethene akkor. A válasz: voltál nálam. Én: MIkor? Ő: Pár hete kedden. és az én "drága" férjem tagad. Azt mondja, hogy nem is ismeri ezt, azt se tudja kicsoda. A bibi csak az, hogy viberen csak azzal van kontaktod, akinek ismered a telszámát. Mi a véleményetek? Félre. K. rt?
2016. aug. 8. 10:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a dolgot,hogy a mai világban ilyen megtörténhet. Lekértétek már a híváslistáját?

Sok erőt és kitartást kívánok.

2016. aug. 8. 19:49
 22/51 Bence_ ***** válasza:
100%
Viberen tudsz olyannal beszélni aki nincs a kapcsolataid között. Több emberrel is beszéltem,beszélek így. Ha ő aki ír a Viberben beállítja a nevét akkor az a név is megjelenik. Pedig az én készülékemben sose volt elmentve. Tiétek egy jó kapcsolat, boldog voltál benne?
2016. aug. 8. 20:37
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Bence, ez részletkérdés. Itt az a nyilvánvaló, hogy a prosti írogatott a pasinak. Asszony meg észrevette, és borult a bili.

Ennyi erővel írhatott volna neki sms-t, vagy email-t is amit észrevesz. Részletkérdés melyik kommunikációs csatorna volt.

2016. aug. 8. 20:39
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Legalább annyi gerinc lenne benne, hogy bevallaná!!!

10 év házasság után meg pláne!

2016. aug. 8. 21:23
 25/51 A kérdező kommentje:
Bevallotta végül..mar ertelmetlen volt tagadni. Összrdőlt a kis világom...
2016. aug. 8. 23:28
 26/51 anonim ***** válasza:
79%

Sajnálom.

Legalább bocsánatot kért? Látszott rajta megbánás?

2016. aug. 8. 23:51
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom.

Mit mondott miert tette?

A no miert irt ra,mit akart tole vajon?

Mit fogsz tenni ezutan?

Higgadt fejjel probald atgondolni,ne indulatbol donts.

2016. aug. 9. 07:30
 28/51 anonim ***** válasza:
9%

Milyen kis világra gondolsz? Hm? Amiben csak Te lehetsz a középpontban, csak Neked lehetnek igényeid és csak a Te vágyaid a fontosak? Ideje volt felébredned! Ezért - majdnem ugyanolyan mértékben - Te is felelős vagy. Nem hiszem el, hogy semmi előjele nem volt a férjed részéről és nem próbálta a tudtodra adni (bármilyen formában), hogy nem kapja meg Tőled azt amire szüksége lenne. Vagy csak Te nem figyeltél rá, mert elvoltál a "kis világodban" ahol Te mindent jól csinálsz és nem hibázhatsz és különben is...

Most persze már duzzog a királykisasszony, de azt azért ne felejtsd el, hogy mindig kettőn áll a vásár!

(Na, jöhetnek a mínuszok! :) )

2016. aug. 9. 07:35
 29/51 Bence_ ***** válasza:

Ezért kérdeztem, hogy te milyennek érzed ezt a kapcsolatot. Valóban jó vagy csak a megszokás miatt vagytok együtt.

Ketten vagytok egy kapcsolatban így ketten vagytok felelősek érte.

2016. aug. 9. 08:32
 30/51 anonim ***** válasza:
88%

28-as, te akkora egy primitív barom vagy. Tőlem nem csak egy mínuszt kaptál, hanem egy szép bejelentést is. Földön fekvőbe belerúgni, ilyen a magyar ember.

Majd még Ő nézzen magába, hogy prostihoz ment a férje... Ki a f..zt se érdekel, hogy mi baja volt, van szája, meg el tud válni. Mondjuk gerinctelennek lenni persze könnyebb.

2016. aug. 9. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!