Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, mit csináljak, mert a férjem a fél éves kisfiunk mellet szeretőt tart?
30 éves vagyok a férjem 33. 2 éve házasodtunk össze, első perctől kezdve vonzódtam hozzá, ő amolyan igazi ideálom :) Magas, sportos, izmos, férfias külső, határozottság, magabiztosság, egzisztenciálisan is éreztem a biztonságot mellette, tényleg egy álom volt nekem.
Így gyereket is mertem vállalni a kapcsolatban. A mostani kicsink 6 hónapos.
Egyik nap mikor felvettem a telefont egy Timi nevű lány kereste, ez kicsit furi volt, de nem tulajdonítottam neki nagy dolgot. Aztán férjem egyik nap otthon hagyta véletlenül a mobilját és azt vettem észre, hogy jött egy sms. Nem szoktam belenézni mások mobiljába, csak ösztönösen rápillantottam és olyan a telefonja, hogy kiírja az sms elejét és annyit láttam, hogy Nagyon jó volt veled, nagyon.........
Persze ilyenkor már idegességembe megnéztem és azt írja ez a Timi hogy mennyire szereti stb.
Azonnal megmutattam a férjemnek, persze ő fel volt háborodva először, aztán bevallotta, hogy értsem meg a férfiak ilyenek és úgy érzi kezdi megszeretni ezt a nála jóval fiatalabb lányt (21 éves)
Nem tudom mit csináljak, hogyan lesz így tovább? Hova költözzek? Férjemre támaszkodtam anyagilag érzelmileg, mindenhogy. Nem tudom, hogy tudom tovább így folytatni, nagyon bíztam benne és szerettem.
# 29-es!
Persze ezt nem tudhatjuk,biztosra ,hogy tényleg ő e Timi. De mivel ő vállalta fel magára ,hogy ő az nem tehetünk mást minthogy elhisszük. XDD
Nyugi házasság nélkül is lehet egy tlejes boldog kapcsolatot élni, 13 éve vagyunk együtt, élünk együtt a párommal, és egyikünknek sem hiányzik a házasság.
Évente 1x megjátsszuk , hogy nászúton vagyunk amikor elmegyünk nyaralni :)
yess. akartál egy igazi férfit..
milyen is az igazi kan a természetben ?? meghágja a nőstényeket szórja a magjait..
Végülis igazi férfit akartál..
Ha piros táskát kérsz a boltban ne csodálkozz ha piros táskát kapsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!