Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki szeretőt tart, vagy ő a szerető (3. )? Elítélite? Bűnnek tartjátok?

Figyelt kérdés

Utóbbi élettársi kapcsolatom 8 évig tartott,és az utolsó 1 évben szeretőt tartottam,meg volt egy alkalmi kapcsolatom is egy férfival.Amióta megszületett a kisebbik lányom aki,most lesz 7 éves szinte alig érintkezett velem az élettársam.Bejárónőnek éreztem magam,és utálta,hogy szeretem a szexet,és imádok adni magamra.Ráadásul anyós közelében laktunk akivel összevolt nőve.

Közben lett neki egy tartós betegsége,és akkor meg arra hivatkozott,hogy azért nem akar velem összebújni..Nekem nagyon hiányzott a testi érintés,meg a szex.Szinte belebetegettem.Rövid ideje viszonyt kezdtem egy idősebb férfival akinek van élettársa.Idős kora ellenére jól érzem vele magam.Ti ezeket mennyire tartjátok bűnnek??

2016. jún. 11. 16:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%

En olyan szituban voltam,hogy fulig szerelmes lettem.o annyira nyilvan nem,de sokszor szepen hazudott.:)

Aztan kepbe kerult neki egy masik no,a hatam mogott. En hagyni akartam,vegul megis volt szex.

hiba volt.

es szembe tudtam volna magam erte kopni...

en soha tobbet nem leszek olyannal,akinek van valaki mas.

2016. jún. 11. 16:50
 2/19 anonim válasza:
66%
Nem tartom bűnnek,a nem működő kapcsolat példája.Úgyis csak az látja át akinek volt már ilyen.
2016. jún. 11. 16:53
 3/19 Blade Bone ***** válasza:
78%
Nagyon szomorúan olvastam a soraid, szerintem ez bűn, de leginkább magaddal szemben. :/
2016. jún. 11. 17:11
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

Miért nem szarod le, hogy mi mit gondolunk?

A te életedről van szó és ha vannak igényeid, azokkal neked kell együtt élned, illetve azok ki nem elégülésével is csak neked kell megküzdened.

A szex jár és kész.

Aki nem akar dugni, az tartson haverokat, kutyát, takarítónőt és kertészt.

Ha meg nem teljesíted a másik igényeit, akkor jobb, ha nem is számolsz tartósan a másikkal.

2016. jún. 11. 17:25
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
Neked is egy életed van! Neked is kijár a szex.
2016. jún. 11. 18:11
 6/19 anonim ***** válasza:
48%
Talán azért nem akart veled összebújni mert neki is volt valakije nem lehet? Én úgy jártam évekkel ezelőtt megcsalt a férjem volt hogy 6 hónapig hozzám sem nyúlt és igen egy nő is igényli a szexet kell a szervezetnek nemcsak a pasinak. És akkor a sors elém hozta azt a férfit akivel jól éreztem/érzem magam. Igen visszaadtam amit kaptam és talán így fel tudtam dolgozni másképp talán beleőrülök meg rágòdok miatta de így tudom hogy nekem is jó. És igen bűn tudom most lehet lehurrogni de senki ne essen ebbe bele nem kivánom. Ne keseredj el miatta a te bűnöd te fogsz érte fizetni mint én az enyémért. Ennyi.
2016. jún. 11. 18:13
 7/19 A kérdező kommentje:
Végül is addig ítélik el az ilyen esetet,amíg nem kerülnek hasonló helyzetbe.Ez pont olyan,mikor lenézik azt ,aki pszihiáterhez jár egész addig,míg ő is bekerül vagy valamelyik családtagja.
2016. jún. 11. 18:45
 8/19 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem a megcsalókat. van bátorságuk belemosolyogni reggelente a férjük vagy feleségük szemébe, de nincs bátorságuk szemtől szembe állni velük és a képükbe mondani, hogy asszony, ember ez engem zavar. Az asszonynak miért jobb eljárni a harmadik házba kefélni, a férfinak miért jobb átjárni a szomszédasszonyt megtámogatni? Ahelyett, hogy szembe néznének egymással és kimondanák az igazat? Miért jobb férjenek és feleségnek szégyent okozni maguknak és egymásnak, mint tiszta vizet önteni a pohárba? Mi a jó ebben? Nem értem...
2016. jún. 11. 21:40
 9/19 anonim ***** válasza:
53%

Mindenki maga teremti a világát, engem már csaltak. És bizony rossz érzés, mikor ahelyett, hogy beszélne veled, a partner azt vágja a fejedhez, hogy a te hibád.

A lényeg, hogy nem vagy erős, hogy ott hagyjad, mert akkor mit fognak gondolni rólad. Vajon, ha ez kiderül, akkor mit fognak gondolni.

A megcsaló indokot mindig talál a megcsalásra, mert a probléma kezelése nulla.

Ha nem jó vele, el kell jönni.

2016. jún. 12. 15:31
 10/19 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó Van egy olyan pont mikor már hiába rágjátok át a gondokat többször is, minden bajodat elmondod neki még sincs változás. Főleg ha ezek a gondok a szexben vannak. Hiába működik minden más szinte tökéletesen egy kapcsolatban évek utan unalmas lesz járatni a szád feleslegesen. És ha ezt meguntad akkor jön a szerető. Nálam legalábbis ez van.
2016. jún. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!