Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki szeretőt tart, vagy ő a szerető (3. )? Elítélite? Bűnnek tartjátok?
Utóbbi élettársi kapcsolatom 8 évig tartott,és az utolsó 1 évben szeretőt tartottam,meg volt egy alkalmi kapcsolatom is egy férfival.Amióta megszületett a kisebbik lányom aki,most lesz 7 éves szinte alig érintkezett velem az élettársam.Bejárónőnek éreztem magam,és utálta,hogy szeretem a szexet,és imádok adni magamra.Ráadásul anyós közelében laktunk akivel összevolt nőve.
Közben lett neki egy tartós betegsége,és akkor meg arra hivatkozott,hogy azért nem akar velem összebújni..Nekem nagyon hiányzott a testi érintés,meg a szex.Szinte belebetegettem.Rövid ideje viszonyt kezdtem egy idősebb férfival akinek van élettársa.Idős kora ellenére jól érzem vele magam.Ti ezeket mennyire tartjátok bűnnek??
En olyan szituban voltam,hogy fulig szerelmes lettem.o annyira nyilvan nem,de sokszor szepen hazudott.:)
Aztan kepbe kerult neki egy masik no,a hatam mogott. En hagyni akartam,vegul megis volt szex.
hiba volt.
es szembe tudtam volna magam erte kopni...
en soha tobbet nem leszek olyannal,akinek van valaki mas.
Miért nem szarod le, hogy mi mit gondolunk?
A te életedről van szó és ha vannak igényeid, azokkal neked kell együtt élned, illetve azok ki nem elégülésével is csak neked kell megküzdened.
A szex jár és kész.
Aki nem akar dugni, az tartson haverokat, kutyát, takarítónőt és kertészt.
Ha meg nem teljesíted a másik igényeit, akkor jobb, ha nem is számolsz tartósan a másikkal.
Mindenki maga teremti a világát, engem már csaltak. És bizony rossz érzés, mikor ahelyett, hogy beszélne veled, a partner azt vágja a fejedhez, hogy a te hibád.
A lényeg, hogy nem vagy erős, hogy ott hagyjad, mert akkor mit fognak gondolni rólad. Vajon, ha ez kiderül, akkor mit fognak gondolni.
A megcsaló indokot mindig talál a megcsalásra, mert a probléma kezelése nulla.
Ha nem jó vele, el kell jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!