Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki szeretőt tart, vagy ő a szerető (3. )? Elítélite? Bűnnek tartjátok?

Figyelt kérdés

Utóbbi élettársi kapcsolatom 8 évig tartott,és az utolsó 1 évben szeretőt tartottam,meg volt egy alkalmi kapcsolatom is egy férfival.Amióta megszületett a kisebbik lányom aki,most lesz 7 éves szinte alig érintkezett velem az élettársam.Bejárónőnek éreztem magam,és utálta,hogy szeretem a szexet,és imádok adni magamra.Ráadásul anyós közelében laktunk akivel összevolt nőve.

Közben lett neki egy tartós betegsége,és akkor meg arra hivatkozott,hogy azért nem akar velem összebújni..Nekem nagyon hiányzott a testi érintés,meg a szex.Szinte belebetegettem.Rövid ideje viszonyt kezdtem egy idősebb férfival akinek van élettársa.Idős kora ellenére jól érzem vele magam.Ti ezeket mennyire tartjátok bűnnek??

2016. jún. 11. 16:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Értem, tehát, ha nem hat a beszéd, akkor van más. Kilépek belőle.

Nem szeretőt tartok.

2016. jún. 13. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Megertelek és nem itellek el.Sok év házasság után nekem is csak a hazvezetonoi szerep maradt, nem is emlekszem mikor tartott utoljára a szex tovabb 2 percnel.szeretetet csak a gyerekektől kaptam, a férjem meg a szulinapomon és nevnapomon sem volt képes felkoszonteni. Nem hogy hajlandó Legyen észrevenni egy új frizurát vagy csini ruhát. Hiába voltam mindig ápolt és csinos, hiába próbáltam újra elcsabitani, kedveskedni, mindenben a tökéletességre törekedni.

Aztán úgy alakult hogy más megadta a kedvességet, bokokat, figyelmet ami már annyira hiányzott és szépen lassan beleszerettem.

Azóta a férjem is mintha félébredt volna, észrevette hogy nem csak egy berendezési tárgy vagyok ami megvarja hogy arrébb tolják. Most már viszont sajnos nem tudom, hogy részemről visszafordithato-e az egész. Szeretném a férjemet szeretni, de már másba vagyok szerelmes...

2016. jún. 15. 23:55
 13/19 anonim ***** válasza:

12-es

Ha igaz, amit leírtál, akkor fel vagy mentve a részemről.

A férjed kapott lehetőséget, eljátszotta, lépj tovább.

Kérdés persze, hogy az ő verziója hogyan szól?

2016. jún. 16. 00:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Miert nem hagyod ott es lezdesz uj eletet.

Ugy erzed szex es boldogsag jar legy tokos dolgozz meg erte

Legy oszinte es bonsd a kapcsolatot

Szereto konnyu sunyi megoldas

2016. jún. 16. 08:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem ítélek el mivel én is félre léptem amit akkor nagyon megbantam de nem kaptam meg a feleségemtől ! Elvaltunk utana és megtudtam hogy a munkahelyèn dugták...
2016. jún. 30. 12:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Bűnnek gondolják, mert megírta a tízparancsolat és belén nevelték anyáink. Mert akkor az volt a nő sorsa, hogy az "urát" szolgálja minden tekintetben. De ez a világ elmúlt, én azt gondolom, ha neked így jó, és nincs bűntudatod, miért ne lehetnél boldog?

Én 38 vagyok, 4 éve elváltam, van egy viszonyom egy nős pasival. Nekem most ez így tökéletes. Nem akarom még egyszer a szívem lelkem kitenni valakinek, hogy aztán belém törölje a lábát.

És megfelelni se akarok senkinek. Egy életem van úgy élem ahogy nekem tetszik nem ahogy másoknak.

2016. jún. 30. 13:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem az exem feküdt össze az alkoholista faterommal, szerinte ez megbocsájtható hiszen a családban marad. Ezen felbuzdulva engedtem a húga csábításának, szerinte viszont ez nem elfogadható :)
2016. jún. 30. 13:30
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
Kicsit erősnek hangzik és vallásosnak, hogy ez bűn, nem ezt a szót használná,, de ettől független én teljesen elítélem a megcsalást. Számomra elfogadhatatlan és megbocsájthatatlan. Mindig van más megoldás, csak a gyávák takaróznak ezzel, hogy jajj nem működött, jajj én próbálkoztam, megbeszéltük mégsem változott stbstb .. És?! Akkor az a megoldás, hogy félredugunk? Hát nagyon nem. Ha valami nem működik, hiába minden próbálkozás, akkor véget kell vetni a kapcsolatnak, ennyi. Nem az a megoldás, hogy undorító módon a másik háta mögött összejárok kefélni egy 3.féllel. Ez már tényleg a legalja. Aki kicsit is szereti a párját és van gerince, az nem képes ilyenre. Ha nem jó a kapcsolat, nincs szex, elhidegültek egymástól a felek, akkor miért nem keresnek olyat, ahol mindez megvan? Miért kell hátbatámadni a másikat? Ezt soha nem fogom megérteni ....
2016. jún. 30. 13:46
 19/19 anonim ***** válasza:
17%

nos pasi szeretoje ? na ez aztan a szinvonal

biztos ertekesnek tartod magad

szerintem nagyon megalazo sohe nem mennek bele ebbe

nekem egy pasi kell nem olyan aki masba is jarkal mellettem

2016. jún. 30. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!