Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki szeretőt tart, vagy ő a szerető (3. )? Elítélite? Bűnnek tartjátok?
Utóbbi élettársi kapcsolatom 8 évig tartott,és az utolsó 1 évben szeretőt tartottam,meg volt egy alkalmi kapcsolatom is egy férfival.Amióta megszületett a kisebbik lányom aki,most lesz 7 éves szinte alig érintkezett velem az élettársam.Bejárónőnek éreztem magam,és utálta,hogy szeretem a szexet,és imádok adni magamra.Ráadásul anyós közelében laktunk akivel összevolt nőve.
Közben lett neki egy tartós betegsége,és akkor meg arra hivatkozott,hogy azért nem akar velem összebújni..Nekem nagyon hiányzott a testi érintés,meg a szex.Szinte belebetegettem.Rövid ideje viszonyt kezdtem egy idősebb férfival akinek van élettársa.Idős kora ellenére jól érzem vele magam.Ti ezeket mennyire tartjátok bűnnek??
Értem, tehát, ha nem hat a beszéd, akkor van más. Kilépek belőle.
Nem szeretőt tartok.
Megertelek és nem itellek el.Sok év házasság után nekem is csak a hazvezetonoi szerep maradt, nem is emlekszem mikor tartott utoljára a szex tovabb 2 percnel.szeretetet csak a gyerekektől kaptam, a férjem meg a szulinapomon és nevnapomon sem volt képes felkoszonteni. Nem hogy hajlandó Legyen észrevenni egy új frizurát vagy csini ruhát. Hiába voltam mindig ápolt és csinos, hiába próbáltam újra elcsabitani, kedveskedni, mindenben a tökéletességre törekedni.
Aztán úgy alakult hogy más megadta a kedvességet, bokokat, figyelmet ami már annyira hiányzott és szépen lassan beleszerettem.
Azóta a férjem is mintha félébredt volna, észrevette hogy nem csak egy berendezési tárgy vagyok ami megvarja hogy arrébb tolják. Most már viszont sajnos nem tudom, hogy részemről visszafordithato-e az egész. Szeretném a férjemet szeretni, de már másba vagyok szerelmes...
12-es
Ha igaz, amit leírtál, akkor fel vagy mentve a részemről.
A férjed kapott lehetőséget, eljátszotta, lépj tovább.
Kérdés persze, hogy az ő verziója hogyan szól?
Miert nem hagyod ott es lezdesz uj eletet.
Ugy erzed szex es boldogsag jar legy tokos dolgozz meg erte
Legy oszinte es bonsd a kapcsolatot
Szereto konnyu sunyi megoldas
Bűnnek gondolják, mert megírta a tízparancsolat és belén nevelték anyáink. Mert akkor az volt a nő sorsa, hogy az "urát" szolgálja minden tekintetben. De ez a világ elmúlt, én azt gondolom, ha neked így jó, és nincs bűntudatod, miért ne lehetnél boldog?
Én 38 vagyok, 4 éve elváltam, van egy viszonyom egy nős pasival. Nekem most ez így tökéletes. Nem akarom még egyszer a szívem lelkem kitenni valakinek, hogy aztán belém törölje a lábát.
És megfelelni se akarok senkinek. Egy életem van úgy élem ahogy nekem tetszik nem ahogy másoknak.
nos pasi szeretoje ? na ez aztan a szinvonal
biztos ertekesnek tartod magad
szerintem nagyon megalazo sohe nem mennek bele ebbe
nekem egy pasi kell nem olyan aki masba is jarkal mellettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!