Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem tudnék szerető lenni - elképzelhetetlen a számomra, más hogyan tud?
Én azt nem értem, hogy tudja valaki megenni a zsemlemártást, mert konkrétan gusztustalannak látom. Próbáltam, már az állagától hányingerem lett.
Más meg szereti.
Azért mert más.
A kérdésedre is ez a válasz.
Gyönyörű egy mákvirág vagy
Köszi az ítélkezést 1 mondatom után! 😁
A legtöbb nő nem "akar" szerető lenni. Persze, vannak, akik megelégszenek egy ilyen státusszal, mert amúgy sem akarnának komoly kapcsolatot, és így kényelmes, mert tőlük sem várnak el semmit. Viszont a kérdésedben te is olyat írtál, hogy így nem lehet tervezni, tehát maradjunk ennél. :)
Tehát a legtöbb nő ilyen szituban nem akar szerető lenni. Az egyik verzió, hogy nem tudja az elején, hogy foglalt az illető, csak mikor már beleszeretett, netán több is történt, ott ugye a pasi a hunyó. A másik fele, hogy tudja, hogy foglalt, és hozzád hasonlóan azt mondja, hogy azt akarja, hogy szabad legyen - de a pasi fűzögeti, ő beleszeret, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő a szerető, pedig soha nem akart az lenni. Aztán abból jönnek az itteni kérdések, hogy hogyan érje el, hogy döntsön a pasi. :)
Biztosan nem könnyű. Válásom előtt, amikor már külön éltünk, még egyszer komoly dúlást végeztem a szebbik nem körében. Nem akartam hamar lekötni magam, így mindenkinek megmondtam, hogy nős vagyok, de ezt a tényt, hogy külön élünk, elhallgattam.
Kétféle nővel találkoztam ekkor: Akiknek már volt dolga nős pasival, és akinek még nem. Az első csoportba tartozó csajok kerek perec megmondták, hogy köszönik a megtisztelő bizalmat, meg a satöbbit, :-)) de ők a büdös életbe még egyszer nős pasival nem kezdenek. A második csoportba tartozó hölgyek közül szinte valamennyi kapható volt, vagy lett volna egy hosszabb lélegzetű liaisonra.
Ami kérdés lényegi részét illeti: Ne felejtsd el, kérdező, hogy nős férfiakról beszélünk. A nős férfi úgy lesz nős, hogy tud csajozni. Tudja (és valószínűleg a házas évei alatt még jobban megtanulta), hogy mi kell a nőknek ahhoz, hogy valaki mellett igazi nőnek tudják érezni magukat. Tudja, hogy a nők legmegbízhatóbb erogén zónája a fül, csak nem harapdálni kell, hanem a megfelelő szavakat duruzsolni bele. Ilyen tudás birtokában lép a szorítóba, és hidd el, kevés kivételtől eltekintve borítékolható a győzelme.
2-es szégyeld magad mélyen,amiért igy gondolkozol!
Engem csaltak meg,s tudod mit nem hiszem,hogy számomra ez jobban magalázó volt,megalázóbb a szeretô számára aki ÖRÖK MÁSODIK,aki csak sexre kell és persze a férfi számára,mert onnantól kezdve egy geringelten féreg,akit ha elhagy a párja onnantól kezdve foggal körömmel kapaszkodik kapálózik csak,hogy vissza szerezze,a szeretôt pedig soha többé nem keresi magyarázat nélkül kihasználva megalázva....
De tudod mit és hogyan gondolsz,de meg is érdemled a szeretök sorsát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!