Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább, mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, mit csináljak, mert a férjem a fél éves kisfiunk mellet szeretőt tart?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok a férjem 33. 2 éve házasodtunk össze, első perctől kezdve vonzódtam hozzá, ő amolyan igazi ideálom :) Magas, sportos, izmos, férfias külső, határozottság, magabiztosság, egzisztenciálisan is éreztem a biztonságot mellette, tényleg egy álom volt nekem.

Így gyereket is mertem vállalni a kapcsolatban. A mostani kicsink 6 hónapos.

Egyik nap mikor felvettem a telefont egy Timi nevű lány kereste, ez kicsit furi volt, de nem tulajdonítottam neki nagy dolgot. Aztán férjem egyik nap otthon hagyta véletlenül a mobilját és azt vettem észre, hogy jött egy sms. Nem szoktam belenézni mások mobiljába, csak ösztönösen rápillantottam és olyan a telefonja, hogy kiírja az sms elejét és annyit láttam, hogy Nagyon jó volt veled, nagyon.........

Persze ilyenkor már idegességembe megnéztem és azt írja ez a Timi hogy mennyire szereti stb.

Azonnal megmutattam a férjemnek, persze ő fel volt háborodva először, aztán bevallotta, hogy értsem meg a férfiak ilyenek és úgy érzi kezdi megszeretni ezt a nála jóval fiatalabb lányt (21 éves)

Nem tudom mit csináljak, hogyan lesz így tovább? Hova költözzek? Férjemre támaszkodtam anyagilag érzelmileg, mindenhogy. Nem tudom, hogy tudom tovább így folytatni, nagyon bíztam benne és szerettem.

2016. aug. 5. 13:42
1 2 3 4
 21/36 Carragher_x ***** válasza:
100%
Hogy hogyan tovább? Mondjuk úgy, hogy ezt a kérdést nem itt teszed fel vadidegen embereknek, hanem higgadt módon a férjednek.
2016. aug. 5. 14:54
 22/36 anonim ***** válasza:
96%
Ha szeretik egymàst,nem fogjàk abbahagyni a "lav sztorit",max.majd kicsit jobban odafigyelnek.
2016. aug. 5. 15:09
 23/36 anonim ***** válasza:
15%

Szia, úgy gondolom , hogy rólam van szó.

Timinek hívnak, és igen én is beleszerettem a férjedbe, mert a tenyerén hordoz engem is.

Azt ígérte otthagy majd téged, és akkor velem összeköltözik.

Mert időközben rájött, hogy csak az egzisztenciája és a külseje miatt akartál tőle gyereket.

2016. aug. 5. 15:39
 24/36 anonim válasza:
56%

Az a 21 éves kis (buta) liba nem veszi észre,hogy ugyan arra a sorsra fog jutni, mint amire Te? Csak idő kérdése!

Téged sajnállak és személy szerint válnék, mert ezentúl mindig csak azon kattognék, most vajon merre van és mit csinál a férjem. Bizalomnak itt, már befellegzett!

2016. aug. 5. 15:41
 25/36 anonim ***** válasza:
94%
Kedves Timi! És tudnál benne bízni? Lehet majd Neked is egy-egy félrekacsintgatásnál azzal fog mentegetőzni,hogy ő hàt férfi....
2016. aug. 5. 15:48
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Az mit jelent, hogy a "mostani kicsink 6 honapos"? Van mas evjarat is?
2016. aug. 5. 16:09
 27/36 anonim ***** válasza:

Nem unod még mindenhová beharsogni ezt a demagógiád?

2016. aug. 5. 17:05
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Válj el tőle , ha 2 év után ilyet csinál akkor biztos,hogy egyáltalán nem szeret.

# 23 Neked,pont egy családos pasi kellett?

K**va vagy Timi ügy lezárva!

2016. aug. 5. 18:31
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Itt most komolyan elhiszik, h a 23-as hozzaszolo a real Timi?:-)))))

Jeeezus....

Egyebkent ez egy furi helyzet kerdezo, mert mast mondanek akkor ha mondjuk azt mondja, h neki nem jelentett semmit es megbanta de itt o konkretan elmomdta h szereti a csajt.

Mivel anyagilag rosszul allsz, ne setalj ki az eletebol, ne dobd ki hanem nehezitsd keg az egesz valast, es szedd ki belole a gyerektartast. Szoval maradj ahol vagy, probaljatok megbeszelni, ha nem megy akkor kezdj el te is szeretozni, de ne setalj ki ilyen konnyen es konnyitsd meg a helyzetet:-)))))

2016. aug. 5. 18:42
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm napról-napra egyre biztosabb vagyok, hogy az életben nem akarok házasodni. Eddig se akartam, de sok itteni kérdést olvasva, húú... Na mindegy, a lényegre térve óriási nagy hiba minden téren a férfira támaszkodni, de mind közül a legnagyobb az, hogy anyagilag is tőle függsz! De miért? Most komolyan. Felnőtt nő vagy, dolgozni nyilván te is tudsz, akkor miért hagytad, hogy tőle függj?

Én gondolkodás nélkül kivágnám a francba, a megcsalás az egyik legundorítóbb, leggerinctelenebb dolog, ráadásul ott a 6 hónapos baba és már 2 év házasság után félreb*asz. Gyönyörű, példamutató férfi és apa. És ez a magyarázata, hogy a férfiak ilyenek. Szánalmas alak, a helyedben többé 1 percig nem szívnék vele egy levegőt. Fizesse szépen a gyerektartást, aztán majd ha felnő a pici, akkor büszkén elmesélheti, hogy anyu és apu azért váltak el, mert apu nem bírt parancsolni a farkának és már 2 év házasság után huszonéves macákat töcskölt.

2016. aug. 5. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!