Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szingli nő házas emberrel randizik, ugyanúgy bűnös szerintetek, mint a másik fél?
Van egy barátnőm, aki most már kezd rendszert csinálni ebből, bár azt állítja, hogy nem így akarja, csak így alakul. Ezt is kétlem, hogy ha már tanult az előző hibájából, hogy önhibáján kívül sodródna bele.
A másik meg, hogy nekem látatlanban felfordult már a gyomrom legutóbb, mikor átküldött fotót a pasiról de családostul. Ő azt mondja, hogy neki nyugodt a lelkiismerete és őszerinte lehet is nyugodt. Nem kell túlkombinálni, nem keverni akarok, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy ti ezt hogy látjátok, mennyire elítélendő, vagy tényleg kezét moshatja, aki "csak" szerető?
Nyilván kettőn áll a vásár, de akit nem lehet elvinni, azt nem viszik. Ez elsősorban a házas pasi felelőssége, nem a nőké.
Az sem mindegy, hogy milyen a családi háttér, szerintem. Szerető családból kitépni valakit másabb, mint egy boldogtalan, unalmas kapcsolatból.
Oké, hogy a szerető tudja, hogy a pasinak felesége van, de figyelj csak: a PASI IS TUDJA, hogy neki felesége van :D Ez elsősorban a férfi felelőssége, bár én magam sosem kezdenék olyan pasival szándékosan, aki házas/kapcsolatban van. Randiztam már olyan pasival, akinek barátnője volt, és amikor megtudtam, hogy nője van, gondolkodás nélkül lekoptattam, pedig alapvetően szimpatikus volt. Nekem nem hiányzik hogy a másik nő zaklasson meg drámázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!