Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok? Mit tegyek?
Szerintem engedd el..
Nem ugrálhatsz neki úgy, ahogy ő fütyül.
És fel a fejjel!
Ne gyötörd magad tovább. Menj és igyál egy sört a haverokkal..vagy kettőt, hármat. Hagyj magadnak egy kis időt, aztán majd legyél nyitott az ismerkedésre.
Hidd el, fogsz találni olyat, akit sokkal jobban szeretsz majd nála.
Én 3 évig éltem együtt az exemmel. Alapvetően minden jó volt, nem voltak nagy problémáink, egyszerűen csak kihűlt a részéről... Hát gondolhatod, hogy én mit éreztem, hiszem nem voltak komoly gondjaink, és hűségesek is vagyunk, nem csaltuk egymást. Elengedtem őt, tudtam, hogy találok olyat, aki jobban szeret nála, de abban kételkedtem, hogy találok olyat akit én sokkal jobban szeretek.
Találtam.. és boldogabb vagyok, mint valaha. :) Nagyon jó döntés volt a tovább lépés.
Te is meg fogod találni a neked való nőt!
23N
Tuti nem engedném vissza a csajt...
Nem érdemli meg.
Az elso szerelmemmel (akivel ateltem eloszor a sexet es akivel ossze is koltoztem) 3 evig eltunk egyutt. Minden szep volt jo volt de elmult es sirva valtunk el, semmi veszekedes.
Utana szerelembe estem egy masik fiuval es nem akartam elhinni hogy van meg szerelem.
Megsugom, hogy annak is mar vege, es lassan 8 eve elek egyutt eletem harmadik nagy szerelmevel es bar a mostani parommal tervezzuk hogy egyutt fogunk megoregedni, nem tartom kizartnak, a mult peldait tekintve, hogy majd esetleg 50-en tul talaljak meg egy NAGY szerelmet.
Szoval hidd el, lesz meg nagy O!
De ezt a csajt felejtsd el. Ha vki sportot uz a megcsalasbol, annak mindig a masik fel (ez eseetben TE) issza meg a levet! Biztos hogy kell ez neked???
Én egy ilyennek azt mondanám, ha nagyon-nagyon szépen, sírva könyörgi vissza magát, akkor első feltételem, hogy annyi ideig lesz a szexrabszolgám, ameddig a másik pasival volt. Csak szópäs van, neki nem jár orgazmus. Ha kibírja a büntit, akkor utána meglátjuk. Ha azok után, amit tett, még van ellenvetése, vagyis nem érek neki ennyit, akkor lapát.
Próbáld ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!