Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 évig voltam együtt a volt barátnőmmel. Ő 28 volt mikor összejöttünk én 25. Kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, legalábbis ő azt érezte és "szoros barátságot" kötött egy másik fiúval. Nem tudom, hogy lefeküdt-e vele, de az biztos, hogy voltak érzelmek. Kidobtam, aztán 2 nap múlva már kapcsolatban volt FB-on, 3 hét múlva meg közös képeket tett fel. Életem legszörnyűbb időszaka volt ez. Ő volt az első igazi szerelmem és hosszú kapcsolatom. Nem beszéltem vele 2 hónapig aztán a semmiből a barátnője akivel nem vagyok jóban sőt aki támogatta az exemet a szakításban, megkeresett, hogy az exem vissza akar kapni. De még mindíg együtt van a másikkal. Gondolom a tipikus sztori. Megunta a régit hiába volt jó azt hitte, hogy jobb lesz máshol aztán mikor elillant a rózsaszín köd és megismerte a másikat akkor már jönne vissza, mert nem zöldebb a fű a szomszédban. Az a baj, hogy nagyon benne voltam ebben a kapcsolatban. Rengeteg a közös emlék. 2 évig 24/7-ben együtt voltunk. Nem tudom mit tegyek. Nem hiszem, hogy megint ennyire beleszerethetek majd valakibe. A barátnője bevonásából is látszik, hogy nem akar felelősséget vállalni. Gyakorlatilag azt mondaná, hogy én dobtam őt, szingliként meg azt csinál amit akar. Így büntetlenül megúszna egy affért. Sajnos az előző kapcsolataiban is voltak megcsalások, velem is úgy jött össze, hogy nem tudtam a barátjáról. Nagyon szeretem és nem tudom mit tegyek...2015. febr. 19. 20:37
11/11 anonim válasza:
Mr Pofon, kezdtem kedvelni a válaszaidat, de most nagyon kiestél a pixisből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!