Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy reagálnátok ebben a helyzetben? Lányok, megbocsátanátok?
A helyzet a következő:
A barátom öccsének a barátnője rámászott a barátomra. Az a kis liba ott lakik náluk, és mindig is jóba voltak, neki szokta kiönteni a szívét, meg lelki társak meg tudom is én. Jó, ez alapból gyanús lenne, de ezer éve együtt vannak már, szinte családtagnak számít a csaj, én sem néztem volna ki soha belőle. Csak egy csók volt a barátom ezt mondta. De én nem értem hogy kerülhettek ilyen közel egymáshoz, és amúgy is egy csókhoz két ember kell.
Fiúk, hagynátok hogy a tesótok csaja rátok másszon??
Meg ez mennyire megbocsátható?
Tudom ezt nekem kell eldönteni, de nagyon rosszul érzem magam ez miatt. :S
én elutasítanám...nem mondanám el a tesómnak, az a csaj dolga, hogy rám akart mászni, akkor ezt szépen közölje a tesómmal is...igazából onnan a tesóm dönt mit csinál a csajjal, én onnantól kerülném amennyire lehet...nem maradnék kettesben vele és ha igen akkor nagyon odafigyelnék, hogy ha közeledni akar gyorsabban reagáljak...de remélem soha nem lesz ilyen eset, eddig szerencsére nem volt...
21F
Én megszaggatnám a csajt.Tudom,hogy a barátom nem egy tárgy,akit birtokolok,de én már csak ilyen heves vérmérsékletű vagyok!A barátommal meg próbálnám nyugodtan átbeszélni a dolgot.Tény,hogy nagyon kiakadnék ezen.
21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!