Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok, ha a párotok számítógépén egy idegen, meztelen lány lenne a háttér?
4. Igen, be lehet állítani, de ugyanúgy ki is lehet kapcsolni és ki is lehet venni a nem óhajtott képeket.
Nekem is rendszeresen cseréli a háttérképeket a gép, de mindig tudom, hogy milyen képek vannak a repertoárban.
Beállítanám neki ezt háttérképnek. Amúgy persze be lehet állítani, hogy váltogassa a gép a hátteret, de az vagy témába állítod össze képenként vagy mappát választasz, lényeg hogy ilyenkor a legtöbb ember azért tudja milyen képek vannak a választási listán.
haha pont a 9gag-ot böngésztem:D.
Amúgy amióta ismerem sosem volt olyan háttere, ami magától váltott..plusz ez nem mentség a képre úgyhogy...
Nekem az a véleményem, hogy egy 16 éves kislány vagy aki nagyon nem érett egy kapcsolatra mert egy felnőtt nő nem akad ki egy képen.
Nők ezrei imádják Brad Pittet, Tom Cruiset, stb és mégse háborognak a férfiak, hogy menjél hozzá ha annyira tetszik.
Fogd fel, hogy messze nem te vagy a legszebb a világon de ettől függetlenül még téged szeret a barátod.
Én nem vagyok szívbajos, megmondanám kerek perec, hogy ha te ebből cirkuszt csinál mehetsz ahová akarsz.
Én nagyon megdöbbennék, hogy a barátnőmet ennyire félreismertem mert ilyen kicsinyes nővel alap esetben nem is foglalkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!