Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm külföldön meztelenül napozott, elmondta, engem zavar, bennem van a hiba?
Elvolt egy tengerparton egyedül. Napozott, és elmondása szerint egy idő után pucérra vetkőzve is, mikor nem nagyon mászkáltak arrafelé már emberek, persze ez nem azt jelenti, hogy senki, hanem kb. 10 percenként mondjuk 1-2 ember elsétált arra. Nyilván láthatták... :(
Szerinte ebben semmi rossz nincs, és nincs okom háborogni, engem meg mégis zavar a dolog, és nem örülök neki. :( Azt értékelem, hogy nem titkol el soha semmit, de akkor sem tetszik a dolog. :(
Most ezért én vagyok a rossz, ilyenért nem szabad szólni egy férfinak? Ez túlérzékenység a részemről?
Nem nagyon értem én sem mi a gondod a meztelenséggel. Elég természetes állapot.
Szerintem eléggé túlreagálod, konkrétan nem értem a problémát.
Egyáltalán nem viccnek szántam, és nem kamu!
Tényleg megtörtént és most picit össze is vesztünk emiatt.
Nem elpoénkodásra vagyok kíváncsi, hanem hogy más férfiak ezt hogy kezelnék vagy hogy kezelik.
Komoly kapcsolatról van szó, és nem csalna meg soha, nem erről van szó, csak ebben a napozás dologban nem vagyunk egy véleményen.
Miért ne napozhatna meztelenül???????
De most komolyan. Mi ezzel a gondod? Hogy látták meztelenül őt? És? Most komolyan?
Én fiú vagyok, de szerintem semmi rosszat nem csinált a párod. Ott úgy se ismeri senki, így nem volt szégyenlős és ott is le akart barnulni. Szerintem nincs ezzel semmi gond.
18 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!