Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez még belefér?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez még belefér? Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Párom rendszeresen találkozgat kettesben "csak barát" címszó alatti, ellenkező nemű ismerőseivel. Engem ez nagyon zavar, és meg is mondtam neki. Közölte velem, hogy nem is gondolta volna, hogy ezzel megbánt, és bocsánatot kért, de semmi nem változott. Szerintetek jogos a felháborodásom? Ti mit tennétek az én helyemben?

2014. aug. 12. 14:20
 1/5 A kérdező kommentje:
(18/L - 19/F)
2014. aug. 12. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, semmit.
2014. aug. 12. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
ja, igazad van, miért nem veled találkozik inkább gyakrabban... meg azok a srácok biztos csak barátként tekintenek a csajra mi?... de ha igen akkor meg minek kettesben? szerintem élvezi hogy udvarolnak neki, egyik haverommal volt ilyen de a csaj nagyon beteg elme volt...
2014. aug. 12. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
hűség bizalom őszinteség ez fontos egy kapcsolatban...a féltékenység megmérgezi a kapcsolatot...és ami még fontos, a kommunikáció! beszéld meg vele, hogy te nem szeretnéd, ha ő ragaszkodik hozzá akkor kompromisszumot kell kötnötök...
2014. aug. 12. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
wtf? miért lenne ez baj? nekem is vannak fiúbarátaim(sőt, csak azok vannak), elmegyek velük bulizni, egyszer egyiket lagzira is elkísértem, és semmi de semmi vita nem lett belőle.
2014. aug. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!