Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok ha a párotok (friss kapcsolat) nélkületek megy el bulizni és ott elég sokáig táncol 1 olyan valakivel, akit ti nem ismeretek, persze más nembeli? Ez szerintetek belefér 1 kapcsolatba?
1. válaszadó:
ha haverokkal mennénk fel együtt s olyannal táncol akit én is ismerek az nem zavar,de idegenekkel akik elvileg nyulkáltak is ahogy hallottam az azért eléggé,s nem is párom mondta el henem valaki más!
2.válaszadó:
Engem kifejezetten zavar ha mással táncolgat,s én nem tettem még iylet vele ezért zavar!
1: válaszadó
sztem a tánc eleve flörtnek számit 1 idegennel
Egy friss kapcsolatnál egy ilyen viselkedés valóban sok kérdőjelet felvet, hogy az úriember hogy is gondolja ezt. Nem tudom, mit szólna a pasim, ha én is egy buliban faképnél hagynám és ott tekerném magam idegen pasik gyűrűjében. Valószínűleg elég hamar megkapnám a jelzőket...
Szerintem kérdezd meg tőle higgadtan, hogy ezt milyen megfontolásból csinálta. Ha mellébeszél, vagy érezhetően hihetetlen a válasza, akkor akár ott be is csukhatod magad mögött az ajtót, mert ennek a kapcsolatnak mindene van, csak jövője nem.
6. válaszadó
ő eleve nélkülem ment el s ott táncolt 1 másik pasival
7.válaszadó inkább nekem váklaszolj ne a többi válaszadót olcsárold itt ha lehet kérlek :)
Ha idegennel táncolna, persze hogy nem esne jól, valószínüleg leültetném beszélgetni! főleg ha rib.anccal:)
De igazából neki kell tudnia, mi fér bele nálam, mi megbeszéltük! Megmondtam neki, hogy ha úgy van, én engedem elmenni, de ne csaljon meg!
Engem megingatna, ha egy idegen tapizós ribivel táncolna...de persze nem megbocsájthatatlan bűn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!