Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Képtelen vagyok elfelejteni egy lányt.
Randiztunk, aztán kiderült, hogy végülis osztálytársak lettünk. Rögtön megváltoztak a viszonyok.... azóta hozzám se szól. Hiányzik.... nagyon. És minden nap látom. :/ ráadásul más srácok is fűzik.
Miért csinálta? Van még esélyem? Tényleg el kéne felejtenem?
Szerbusz én Dr.FeelBetter vagyok, és ez itt a beszéljük meg show.
Mesél arról hogy miben változtak meg a viszonyok, és mégis miért változtak meg attól hogy osztály társak lettetek?
Hozzá tenném, hogy rendkívül sok energiát fektetett abba 3 hétig, hogy elkerüljön. Látványosan felkapta magát ha ott voltam valahol, ha valahol ott álltam átvonult és még be is jelentette a másik társaságban hogy "bocs csak nyomul rám egy srác" átkérte magát az én csoportomba pl. abban a kis teremben van folyton ahol én pedig van egy nagyobb is a többiekkel. Mindig ott ül, áll valahol a közelemben, mindig úgy, hogy lát, figyel, néz, hallgat. Múltkor még a sorban is majdnem mellettem jött. Suli után szinte megvárt, aztán átment az út túloldalára amikor jöttem. Tudta, hogy jövök, hiszen végig szemmel tartott.
Ez változtat valamin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!