Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányokra bukok mégis mindegyik azt mondja öreg vagyok hozzá. Miért?
Ahhoz képest hogy minden tinilány az "érettebb pasikra" bukik, akárhánnyal álltam szóba mind azt mondta idős vagyok hozzá...
Akkor ezek szerint a tini lányoknak már sok vagyok?
(idétlen válaszokat lepontozunk)...
23/F
Hát az attól függ mennyi idős a tini lány.
Pl. egy 14 évesnek szerintem túl idős vagy (bár itt is lehetnek kivételek), de egy 17 évesnek már jó lennél korban.
1) Kb 15 és 18 év között :D Szerintem ez nem túlzás.-.-.
2) Nem hiszem hogy azért mert nem ismernek azért pattintanak le...naív gondolkodás!
3) Mindenféle módon próbálkozom...bulik, internet, utca :) kinek mi tetszik! Én speciel szívesen ismerkedek bárhol!
4) Szerintem meg ne vonj le konklúziót ismeretség nélkül! Honnan tudod hogy hogy festek? :) Nem a külsőm a gond!
csak akülsődel lehet a gond, én is 23 vok és nem egy 16-17 évessel volt dolgom, így vagy úgy, volt alkalmi, tartsós ezsex, de párkapcsolat is.
Bár én nem kifejezetten a tinilányokra bukok, voltam nálam idősebbel is, nálam nem a kor számít, hanem hogy szimpatikus és vonzó legyn számomra, és tény h több ilyen van abból a korból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!