Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok ha a párotok (friss kapcsolat) nélkületek megy el bulizni és ott elég sokáig táncol 1 olyan valakivel, akit ti nem ismeretek, persze más nembeli? Ez szerintetek belefér 1 kapcsolatba?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 13:14
11/14 anonim válasza:
Ja, ha nyulkálás is volt, akkor ott vége. Én szakítanék. Egy szó néklül, hideg szívvel.
12/14 A kérdező kommentje:
11. válaszadó:
nyulkálást nem engedte azt mondta igy utólag,viszont tovább táncolt vele . . .
2012. szept. 25. 14:34
14/14 A kérdező kommentje:
utolsó: nem tartozik a tárgyhoz!
Köszönöm a válaszaitok!csak azért nyitottam ezt a topicot,h mutassam meg hogyan vélekednek mások arról amit tett,mert szerinte ez elfogadható,s csak én vagyok túl féltékeny, a topic hatással volt rá bocsánatot kért és mondta, h több ilyen nem lesz!
2012. szept. 30. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!