Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti hogy reagálnátok, ha kiderülne, hogy a pasitoknak volt egypár egyéjszakás kalandja előttetek?
Nem erdekelne.. Semmi kozom a multjahoz, nem is akarnek errol tudni, de ha megtudnam, nem zavarna.
Nem vagyok a multban elos tipus.
26/N
Egy volt neki, elmondta, fetrengtunk a nevetestol.
Meg a 90-es evekben Agardra lementek Pestrol a baratjaval bulizni autoval. Iszogattak, szorakoztak, tancoltak. A baratom egy lannyal nagyon belemelegedett a tancikalasba es ugy erezte van nala eselye, viszont a haverja eltunt. Mondta a csajnak hogy ott varja meg es mindjart jon. Meg is talalta a haverjat egy arokban volt, kiutotte magat - fogta berakta a kocsiba es visszament a discoba, elkapta a lany kezet es mondta hogy okes menjunk! A csajhoz mentek ilyen fahazas kempingbe. Es nem tudom, hogy hogy derult mar ki, a fenyben, vagy a csaj mondta a nevet. A lenyeg a lenyeg, nem azt a csajt rangatta ki a discobol akivel tancolt, hanem egy masikat, az meg siman vele ment se szo se beszed. xD Hat meg is volt neki aznap estere a szorakozas :)
Amugy szerelmem azt mondta o sose mert volna ilyet csinalni, hogy csak ugy semmmi elozmeny nelkul igy beprobalkozzon egy csajnal, de ott a sotetben nem latta, hogy ez nem az a lany. :) Mondtam neki jol van, valoszinuleg regen is helyes voltal, elvegre elment veled a lany. :D
Nekem meg o indult egyejszakasnak, aztan miutan kulfoldi munkabol 3 honap mulva hazajottem ujra talalkoztunk es azota is egyutt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!