Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő teherbe esik egy egyéjszakás megcsalás alkalmával, mi a jó megoldás?
"Örökbe adás kizárva, arra nem lenne képes."
Pedig szerintem ez lenne az optimális megoldás.
Igaz, a párja nem tudom mit szólna hozzá...
19:29:
"nem hogy a női nemnek, de az egész emberi fajnak a szégyene vagy."
A 17éves fiúnak nyilván egészen más a véleménye... :)
Dr House egy ilyen esetre azt mondta: "Hasonlít a szeretője a férjéhez? Ha igen, akkor hazudja azt, h az övé."
amúgy ez tényleg tök gáz. nehéz ilyenkor okosat írni, de talán mindenkinek jobb, ha elveteted. mert:
- nem veszed palira szerencsétlen balek párod
- nem kell egy gyereknek megszületni, akinek az apja hallani sem akar róla, a nevelő apja meg balek, az anyja meg felelőtlen, és már az elején félrelépett.
- Te kapsz egy új esélyt, h megfontolva élj legközelebb, és olyan pasit keress, akit nem kell megcsalnod.
elnézést a katolikusoktól (én is az vagyok)
Én nem támogatom az abortuszt.De!! Ebben az esetben ez a legjobb megoldás.Ha azt hazudja hogy a párjáé a gyerek,akkor nemcsak a párját csapja be elég csúnyán,de a gyermeke életét is tönkre tenné egy ilyen hazugsággal.
A másik alternatíva az lenne,hogy elmond mindent a párjának és teljes őszinteségben felnevelik a babát.
Erre nincsen jó megoldás sajnos. az lenne az ideális eset ha összeházasodnának mert szerelmesek, de ez ugye nem egy hollywood-i film.
Én amondó vagyok nem szabad gyereket elvetetni!
Igen, így viszont nagyon nehéz megoldani. Viszont ha előbb gondolkodnak ez nem történik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!