Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb? Ha a házastárs egyéjszakás kalandba keveredik, mert egyszer 'megbotlik', vagy ha hónapokon át 'csal' valakivel a neten keresztül?
Nekem mindkettő ugyanolyan rossz lenne. Hogy válóok e, azt csak ez alapján nem tudom megmondani. Nyilván nem mindegy, hogy egy 2 éves házasságról van szó, vagy pedig 15 év után történik ilyen. Az sem mindegy, hogy miért történt. Én nőként megértem, ha egy férfi félrejár, mert a felesége nem hajlandó vele szexelni. Mondjuk magamról nem tudom elképzelni, hogy ne szexeljek a férjemmel, így ez nem lehetne ok neki :)
A szexchat talán annyival rosszabb, hogy azt elég furának tartom, és veszélyesnek is, hogy valaki képeket küld magáról másoknak. Ezek a képek utána már bármikor, bárhol felbukkanhatnak. Szóval csalódnék a páromban azért is, hogy ekkora hülye és nem gondol ilyenekre.
Nekem az egy éjszakás kaland kevésbé rossz...
Az egyszeri alkalom, elragadta a hév. Ha hónapokon át fűz valakit, az viszont átgondolt, tartós hűtlenség.
És igen, nem mindegy, hogy 2 vagy 25 év házasság után történik.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!