Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb? Ha a házastárs egyéjszakás kalandba keveredik, mert egyszer 'megbotlik', vagy ha hónapokon át 'csal' valakivel a neten keresztül?
Figyelt kérdés
Lenne valamelyik válóok? A netes csalás alatt azt értem, hogy ha teheti egy másik illetővel 'szexchatel', esetleg intim képeket küldenek magukról a másiknak.2014. máj. 18. 19:18
11/24 anonim válasza:
egyejszakas kaland nalam nagyobb bun lenne! a chatsex az mas.. mert o "fogdossa" magat ugymond.. rosszabb az 1 ejszakas..
12/24 anonim válasza:
Nekem a flörtölés is szakitook, tehàt onnan felfelé egyértelmü. Tudom, hogy ez manapsàg szinte normàlis, de akkor is.
13/24 Bence_ válasza:
Mgcsalás egy tünet. Rossz kapcsolat tünete.
Szerintem mind1, hogy fejben, vagy tettekben történik.
Rossz kapcsolatott rendbe lehet hozni. Ehhez kell két változni tudó és akaró fél.
14/24 anonim válasza:
Mindkettő válóok kellene, hogy legyen szerintem. Amelyik ember tiszteli a társát, az nem engedheti meg magának, hogy megbotlik. Oké, hogy már nem a régi tűzzel lángolnak az érzelmek, de mint tudjuk, idővel a szerelem átalakul szeretetté (optimális esetben) és ha ilyen lehetőség fent is áll, pusztán csak emberi tiszteletből, gerincességből se csalja meg egyik a másikat. Akkor inkább beszéljék, meg hogy valami már nem a régi és ha úgy engedélyt adnak a kikacsintásra, akkor oké. Az tiszta sor. De nem egymás háta mögött lépdelni és sütögetni a pecsenyét.
15/24 anonim válasza:
Mindkét esetben a konyhakés a hátában landolna.
16/24 anonim válasza:
A neteset én is rosszabbnak tartom, mint az egyszer megbotlást. Persze, az is pokolian fájna, de talán meg tudnám bocsátani. A hónapokon át tartó hazudozás... Az más tészta, nehezebben nyelném be. De csak adott pillanatban derülne ki, hogyan döntenék.
18/24 anonim válasza:
Nálam mindkettő miatt válás lenne. De ha nagyon akarnék...akkor az egy éjszakás dolognak még ESETLEG meg tudnék bocsátani. A hosszabbtávú (akár netes, akár élő) kavarásnak biztosan nem.
19/24 anonim válasza:
"Semiramis királynő nevű felhasználó válasza:
Mindkét esetben a konyhakés a hátában landolna."
Azok a bántalmazó férfiak, meg a szelid szende nők!!!
Ez már bűncselekmény!!! Talán nem egyenértékű az internetezéssel!
Nem lenne képem ilyen kommentet írni!!!
20/24 anonim válasza:
Nem biztos,hogy vállóok lenne bármelyik is,de nekem a netes rendszeres tudtos "csalás",pláne ha ugyanazzal a nővel,sokkal jobban fájna,mit egy egyiszakás kalad,ami utánn lehet,hogy pár hónap mulva már meg sem ismerné a nőt az utcán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!