Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a rosszabb? Ha a házastárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a rosszabb? Ha a házastárs egyéjszakás kalandba keveredik, mert egyszer 'megbotlik', vagy ha hónapokon át 'csal' valakivel a neten keresztül?

Figyelt kérdés
Lenne valamelyik válóok? A netes csalás alatt azt értem, hogy ha teheti egy másik illetővel 'szexchatel', esetleg intim képeket küldenek magukról a másiknak.

2014. máj. 18. 19:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
egyejszakas kaland nalam nagyobb bun lenne! a chatsex az mas.. mert o "fogdossa" magat ugymond.. rosszabb az 1 ejszakas..
2014. máj. 18. 19:44
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a flörtölés is szakitook, tehàt onnan felfelé egyértelmü. Tudom, hogy ez manapsàg szinte normàlis, de akkor is.
2014. máj. 18. 20:31
 13/24 Bence_ ***** válasza:
37%

Mgcsalás egy tünet. Rossz kapcsolat tünete.

Szerintem mind1, hogy fejben, vagy tettekben történik.

Rossz kapcsolatott rendbe lehet hozni. Ehhez kell két változni tudó és akaró fél.

2014. máj. 18. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
Mindkettő válóok kellene, hogy legyen szerintem. Amelyik ember tiszteli a társát, az nem engedheti meg magának, hogy megbotlik. Oké, hogy már nem a régi tűzzel lángolnak az érzelmek, de mint tudjuk, idővel a szerelem átalakul szeretetté (optimális esetben) és ha ilyen lehetőség fent is áll, pusztán csak emberi tiszteletből, gerincességből se csalja meg egyik a másikat. Akkor inkább beszéljék, meg hogy valami már nem a régi és ha úgy engedélyt adnak a kikacsintásra, akkor oké. Az tiszta sor. De nem egymás háta mögött lépdelni és sütögetni a pecsenyét.
2014. máj. 18. 22:44
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Mindkét esetben a konyhakés a hátában landolna.
2014. máj. 18. 23:13
 16/24 anonim ***** válasza:
A neteset én is rosszabbnak tartom, mint az egyszer megbotlást. Persze, az is pokolian fájna, de talán meg tudnám bocsátani. A hónapokon át tartó hazudozás... Az más tészta, nehezebben nyelném be. De csak adott pillanatban derülne ki, hogyan döntenék.
2014. máj. 19. 00:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Mindegyik válóok nekem.
2014. máj. 19. 04:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Nálam mindkettő miatt válás lenne. De ha nagyon akarnék...akkor az egy éjszakás dolognak még ESETLEG meg tudnék bocsátani. A hosszabbtávú (akár netes, akár élő) kavarásnak biztosan nem.
2014. máj. 19. 07:56
 19/24 anonim ***** válasza:
64%

"Semiramis királynő nevű felhasználó válasza:

Mindkét esetben a konyhakés a hátában landolna."

Azok a bántalmazó férfiak, meg a szelid szende nők!!!

Ez már bűncselekmény!!! Talán nem egyenértékű az internetezéssel!

Nem lenne képem ilyen kommentet írni!!!

2014. máj. 19. 08:21
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos,hogy vállóok lenne bármelyik is,de nekem a netes rendszeres tudtos "csalás",pláne ha ugyanazzal a nővel,sokkal jobban fájna,mit egy egyiszakás kalad,ami utánn lehet,hogy pár hónap mulva már meg sem ismerné a nőt az utcán...
2014. máj. 19. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!