Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szingli nők karácsonykor, újévkor mennyire nyitottak a párkapcsolatok felé? Elzárkóznak inkább vagy ugyanúgy, mint az év bármely más szakában keresik az igazit? F
Nem hinném, hogy nagyon elfoglaltak lennék, legalábbis én újévkor biztos nem vagyok az, szeretek bulizni és ha egy fiú elhívna randira szerintem belemennék (persze csak ha tetszene a srác).
L
én elzárkózok mert egy kapcsolat tök sok felesleges időpazarlással jár.
pl. most hogy nincs pasim egész télen szőrös lehet a puncim meg a lábam és nem kell szőrtelenítéssel szórakoznom, amúgy is örülök ha a hidegben kibírok 10 percet a zuhany alatt
ja meg nem kell engedélyt kérnem mikor kivel hol bulizhatok és beszámolnom sem arról hogy mit csinálok.
szóval nekem tök kényelmes így.
persze biztos van aki nyitottabb, de engem kielégít a masztizás is :D
nekem nem feledteti hogy szőrösen szeretem magamnak a lábam meg a bulám és fázik, fázik, fázik ha télen csupaszon mergyeg :D
bocs, de nem fogom más kedvéért leszedni - viszont cserébe nem is várom hogy bárki elfogadjon így :D
szal nem várok csodák, nem is keresek partnert :D
inkább a kényelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!