Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves szingli lányok! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves szingli lányok! Mi a véleményetek azokról a fiúkról akik ha megtetszetek nekik egyből odamennek és a lényegre térnek?

Figyelt kérdés

Nem kertelnek megmondják, hogy szimpatikusnak/szexinek/érdekesnek találnak és szeretnének titeket megismerni. Erre pozitív egy szingli lány reakciója? Vagy ez inkább már ijesztően nyomulósan hangzik? Lányok véleményét és tapasztalatát várom a kérdéssel kapcsolatban valamint fiúk tapasztalatait, történeteit akik próbáltak így csajozni. Köszi a válaszokat előre.

F/17, Budapest

2012. dec. 1. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
szívesen
2012. dec. 1. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Én azt utálom, amikor odajön a srác és pl. taperol, rángat, megpróbál lesmárolni, túl közel jön és megsérti a személyes teremet. Ha odajön és FINOMAN közli, hogy szimpatikus vagyok, azzal még nincs baj. De őszintén szólva minél kevésbé nyomul a srác, nekem annál jobban tetszik. Nem arról beszélek, hogy látványosan leszar, hanem arról, hogy nem nyomul, hanem szépen türelmesen táncol/társalog velem. Egy pasi ismerősöm is mondta, hogy ha bemegy táncolni és senkihez oda sem megy, csak jól elvan magában, egy idő után odamennek hozzá a nők. Le se tudja őket vakarni. (pedig nem egy álompasi). Én 21/L vagyok, az ismerősöm 25/F
2012. dec. 1. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy hogy adod elő....

de biztos értékelné az őszinteségedet :)

2012. dec. 1. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem jön be az ilyesmi. Nyilvánvaló, hogy egy pasi nem abból a célból jön oda hozzám, hogy társat szerezzen magának a hétvégi pókerpartira, de ne rontson már ennyire ajtóstul a házba...
2012. dec. 2. 01:05
 5/10 anonim válasza:
Ha hozzám jönnének így oda, akkor tudnám értékelni az őszinteségét, mert akkor biztos lehetnék benne, hogy hányadán állunk a dolgoknak.
2012. dec. 2. 12:16
 6/10 anonim válasza:
Szerintem az biztos nem tetszene neki az a "hé baby" stílus De ha látja rajtad, hogy komolyan gondolod akkor már lehet eséllyed. ;D
2012. dec. 2. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:

a szimpatikus elmegy.. de ne jöjjön hozzám senki akit még nem is láttam hogy milyen szexi vagyok... de inkább jöjjön oda és kezdeményezzen beszélgetést mint távolról bámuljon és lesüsse a szemét ha visszanézek. legyen magabiztos de ne nyomuljon. először köszönjön kedvesen, majd általános témákról kezdjen kérdezni (pl. hogy vagy, milyen a suli? stb) Remélem segítettem..

16/L

2012. dec. 2. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát én örülnék neki,mivel 2 sráchoz is eddig nekem kellett odamennem.(pedig tudtam h tetszettem nekik)
2012. dec. 2. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem az a lényeg,hogy határozott legyél,de ne túl rámenős és akkor teljesen pozitív:)
2012. dec. 3. 13:56
 10/10 anonim válasza:

Énszingli lány vok,szval tudom mit reagálnának a hozzám hasonlók!

Figyelj,h ha odamész,és határozottam megmondod neki,mit érzel,és nem dadogsz össze-vissza,akkor a lányok nagy többsége pozitívan fog reagálni :)

2012. dec. 7. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!