Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom lebuktatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom lebuktatni a páromat?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég véletlenül találtam egy sms-t a párom telefonjában, ahol elég érdekes párbeszédet folytatott egy másik nővel, nem tudom mit gondoljak.

2016. jún. 19. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Minek? Ha nem bizonyítod rá akkor bízol benne? Nem. Akkor meg minek a nagyjelenet? Hagyd el és kész.
2016. jún. 19. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg leírod, h miről szólt a párbeszéd, vagy csak tippelgessünk a te tipped szerint? :D Ha már feltesztek egy kérdést, akkor legalább konkrétumokat is írjatok, h mi a gyanús dolog, mert így mi sem tudunk segíteni...
2016. jún. 19. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az elottem szolonak, kivancsi vagyok mi van, mert igy nem tudok segiteni :)
2016. jún. 19. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, mi volt benne. A lényeg, hogy a kérdező szinte biztos benne, hogy a férje megcsalja, és ezért "le akarja buktatni". Innentől kezdve ez veszett fejsze nyele. Két lehetőség van ugyanis: vagy lebuktatja, és akkor tény lesz, hogy megcsalta, vagy nem sikerül lebuktatnia, és akkro sem fog hinni neki, max. azt hiszi, hogy túl béna volt, és ezért nem sikerült lebuktatni. Olyan kimenetele nincs a dolognak, hogy "jajj, hát csak ennyi volt, akkor semmi gond, tovább bízom benned".

Drága idő és energiapocsékolás következik.

2016. jún. 19. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!