Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalom a páromat? Meg kell tennem.
Nagyon szeretem őt. Élő embert nem szerettem még ennyire. De ő folyton hanyagol. Mindig csak akkor talalkozunk, mikor szabadnapos (és még akkor is csak rövid időre, mert mással elt*kolodi a napot). Ez nem normális. Mondtam neki. Ő is tisztában van azzal, hogy igy nem jó, de mégsem tesz ellene semmit. A szex is kevés igy.(pedig nagyon jó). Heti pár órát találkozunk. Nekem nem elég a heti egy szex. Ezt mondtam neki. Erre az volt a válasza, hogy neki elég, mert nem élünk együtt. Fiatal vagyok, és szexszelni akarok. Nem is tudom ő hogy birja. Azért is hülyeség, mert közel lakunk egymáshoz, sokkal gyakrabban tudnánk talalkozni, de nem akar. Mindig azt mondja nincs mikor.
Nagyon szeretem őt. Az a kevés idő, amig együtt vagyunk annyira jó. Nem akarom elvesziteni. De az az egy hét, amig nem talalkozunk falra mászok. Így kénytelen leszek lefeküdni a régi szexpartneremmel. Sokszor mondtam neki, hogy lehet majd jön valaki, aki több időt szán rám. Erre a válasza: oké.
Megérné őt elhagyni egy stabil szexkapcsolatért? De őt, mint párt akatom elveszíteni, mert szeretjük egymást. Csak akkor rossz mikor külön vagyunk.
Gondoltam költözzünk össze, hogy gyakrabban legyünk együtt, de azt sem akar. Hogy bírja egy férfi így szex nélkül? Folytassak tiktokban viszonyt? A szívem úgy is az övé.
21/N
Szerintem ő nem szeret téged.
Nem hanyagolna ennyire, és nem hárítaná az összeköltözést.
Ne tervezz ezzel a pasival hosszútávra.
Egyetértek az elsővel.
egyébként meg ne legyél gerictelen.
bár ha ennyire le.ar lehet ő is mást dug a hátad mögött.
akkor viszont passzoltok :D
Hányingert kapok tőled.
"Nagyon szeretem őt"
Biztos, hogy nem szereted ha ilyen megfordul a fejedben, hogy megcsald.
"Sokszor mondtam neki, hogy lehet majd jön valaki, aki több időt szán rám. "
Ilyet épelméjű ember nem mond a párjának akit szeret. Erre nem is lehet mást mondani, mint hogy oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!