Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A páromat úgy tűnik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat úgy tűnik nem érdekli ha megcsalom. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nemsokká esküvő.Nagyon jó a kapcsolatunk, lelki társak vagyunk, még középsulis voltam mikor összejöttünk.

Idáig is tudtam,hogy nem egy féltékeny típus, sikeres, magabiztos, aki élvezi,hogy néznek a pasik ,és szexis ruhákba vagyok, mert jó velem felvágni, az se zavarta ha megtaperolt a céges rendezvényén a munkatársa miközben ő részeg volt, csak röhögött rajta,meg mindig poénkodik ha elmegy esténként, hogy hívhatom a szeretőmet, csak lépjen le időben,mire ő hazaér.

De már nem vagyok biztos benne, hogy csak viccelt. Nemrég volt egy elég érdekes beszélgetésünk. Közölte ha megcsalom a jövőbe vagy csaltam valaha is akkor legyek szíves legalább jól csinálni, nem jeleket hagyni, meg lebuktatni magam. Az meg,hogy utána a képébe vágom főképp eszembe se jusson, szerinte ez önzőség, az én magánügyem és az ilyeneket tartsam meg magamnak.Mivel szeret és nem akar elveszteni ne kényszerítsem döntéshelyzetbe. Kicsit meglepett nemigen tudom hová tenni. Komolyan kérdeztem utána tőle, hogy ha valaha tényleg megcsaltam arról tényleg nem akar-e tudni? Rögtön rávágta, hogy ez az én dolgom,komolyan mondta tartsam meg magamnak.

Am úgy érzem szeret a tenyerén hordoz ennyi idő után,mindenki szerint "álompasi" azt se nézem ki belőle,hogy ő megcsal én se őt...

Elbizonytalanodtam ,nekem nagyon furcsa a hozzáállása.

2016. ápr. 20. 16:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Hát, ez szerintem is nagyon fura. Akit tényleg szeretek, ott még a gondolatát sem tudom elviselni, hogy mással legyen, nem hogy ilyet mondani. Bár én inkább attól félnék egy ilyen után, hogy ő is lazán képes lesz majd megcsalni, hiszen úgy áll hozzá a dologhoz, hogy ha a másik nem tudja, akkor nincs gond
2016. ápr. 20. 16:30
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ő biztosan megcsalt, csak diszkréten kezelte.

Amiről a másik nem tud az nem fáj neki.

Épp ezt magyarázta neked is.

Tényleg furcsa a hozzáállása.

2016. ápr. 20. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Talán arról van szó, hogy olyan szinten nem akar téged elveszíteni, hogy ha megcsalnád, akkor is veled maradna. Bár ha te se jársz félre és ő se, akkor én nem venném ezt komolyan, csak poénkodásnak.
2016. ápr. 20. 16:31
 4/17 Sunshinedoll ***** válasza:
68%
elfogadhatatlan, hogy a munkatársa letaperolt és ő meg nem csinált semmit ???? Miért vagy még vele??? A párod, úgy néz ki, magasról leszar téged meg azt, hogy ki hogy bánik veled, úgyhogy tégy magadnak egy szívességet és hagyd ott valami sokkal jobbért.
2016. ápr. 20. 16:37
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ez nagyon úgy hangzik, hogy magából indult ki, és vagy már megcsalt, vagy meg fog csalni.

Nekem is nagyon furcsa, hogy így áll a szexhez, az meg, hogy röhögve hagyta, hogy a munkatársa taperoljon, nagyon durva...

2016. ápr. 20. 17:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Amiről nem tud, nem fáj. Ezzel azt jelezte, hogy megszakad a szíve ha kiderülne hogy megcsalod.

És ennek ellenére inkább eltűrné, csak ne hagyd el. Legyen a te titkod, nem érdekli amíg nem tudja.

Addig is vele vagy.

Nagyon is szeret.

Ennél csak akkor alázkodik meg jobban, ha azt mondja, család meg, csak ne hagyd el. Végül is... Nagyjából ezt is mondta. Csak annyit kér, hogy ne is tudja.

2016. ápr. 20. 17:08
 7/17 anonim ***** válasza:

Az alapvető filozófiájával egyetértek: én szeretem a párom, érdekel, mi van vele, de azt inkább ne tudjam meg, ha megcsalt. Nagyon fájna. Túlságosan is. Inkább ne tudjak egy-egy alkoholmámoros botlásáról, minthogy később utána ezek miatt szakítsak. Mert én nem tudnám megbocsátani neki a dolgot, akármennyire is szeretem, és akármennyire is fájna, de kénytelen lennék szakítani. Amit nem szeretnék. Szóval én is ezt mondtam a vőlegényemnek, hogy ha félrejárna bármikor is, akkor azt ügyesen csinálja és ne bukjon le, mert nem szeretném a következményeit elviselni.

Egyébként egyetértek a vőlegényeddel abban is, hogy önzőség elmondani a másiknak, hogy megcsaltad. Az csak a magad lelkiismeretének a megnyugtatására szolgál. Lehet anélkül is szakítani, hogy közben a képébe vágod, mennyire kevés volt neked. Ha meg nem akarsz szakítani és biztosan tudod, hogy megbántad az esetet és nem lesz több, akkor meg csináld jól, ne bukj le és nem kell neki elmondani.

Szerintem ez nem arról szól, hogy nem érdekli, megcsalod-e vagy sem. Simán nem szeretne elveszíteni és nem szeretné a fájdalmat átélni, ami ezzel járna. Magamból kiindulva legalábbis erről lehet szó.

Bár az szerintem is gáz, hogy simán röhögve nézi, ahogy a munkatársa letapiz.

2016. ápr. 20. 17:14
 8/17 anonim ***** válasza:

Ez valami extra racionális gondolkodás lehet,vagy fordított pszichológia.Talán így akar valamilyen reakciót kiváltani belőled,vagy tesztel a házasság előtt.

Biztos van vele valami célja,vagy egyáltalán nincsenek érzelmei és csak azért van veled mert ez egy logikus döntés számára.

2016. ápr. 20. 17:15
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
az érzelmi intelligenciája a béka feneke alatt lehet
2016. ápr. 20. 17:28
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Az hogy megcsalt, szinte biztos. A kérdés, hogy te megcsaltad-e.
2016. ápr. 20. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!