Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A páromat úgy tűnik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat úgy tűnik nem érdekli ha megcsalom. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, nemsokká esküvő.Nagyon jó a kapcsolatunk, lelki társak vagyunk, még középsulis voltam mikor összejöttünk.

Idáig is tudtam,hogy nem egy féltékeny típus, sikeres, magabiztos, aki élvezi,hogy néznek a pasik ,és szexis ruhákba vagyok, mert jó velem felvágni, az se zavarta ha megtaperolt a céges rendezvényén a munkatársa miközben ő részeg volt, csak röhögött rajta,meg mindig poénkodik ha elmegy esténként, hogy hívhatom a szeretőmet, csak lépjen le időben,mire ő hazaér.

De már nem vagyok biztos benne, hogy csak viccelt. Nemrég volt egy elég érdekes beszélgetésünk. Közölte ha megcsalom a jövőbe vagy csaltam valaha is akkor legyek szíves legalább jól csinálni, nem jeleket hagyni, meg lebuktatni magam. Az meg,hogy utána a képébe vágom főképp eszembe se jusson, szerinte ez önzőség, az én magánügyem és az ilyeneket tartsam meg magamnak.Mivel szeret és nem akar elveszteni ne kényszerítsem döntéshelyzetbe. Kicsit meglepett nemigen tudom hová tenni. Komolyan kérdeztem utána tőle, hogy ha valaha tényleg megcsaltam arról tényleg nem akar-e tudni? Rögtön rávágta, hogy ez az én dolgom,komolyan mondta tartsam meg magamnak.

Am úgy érzem szeret a tenyerén hordoz ennyi idő után,mindenki szerint "álompasi" azt se nézem ki belőle,hogy ő megcsal én se őt...

Elbizonytalanodtam ,nekem nagyon furcsa a hozzáállása.

2016. ápr. 20. 16:27
1 2
 11/17 Költőnő? ***** válasza:
100%
Addig olvastam, h röhögve nézte, ahogy más taperol. Ami nekem kellemetlen (márpedig az, kevés dologra ugrom úgy, mint erre), az neki ne legyen már vicces. Én a kezét eltörném annak, aki engedély nélkül tapogat másokat. Legyen az pasi vagyok csaj. a szememben az sem férfi, aki ilyet tesz, de még csak az sem, aki ezt tétlenül nézi. De hogy ez még vicces is... nem. Nem az.
2016. ápr. 20. 18:31
 12/17 Költőnő? ***** válasza:
*vagy csaj
2016. ápr. 20. 18:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Tuti megcsalt már csak diszkréten. Ezeket azért mondta, hogy ha neki szabad akkor neked is csak ne tudja meg.

Számomra ez nagyon visszataszító, az én párom soha nem mondana ilyet és nem is téma se más ffi se nő mivel mindketten tudjuk egymásról hogy nem tenne ilyet a másik.

2016. ápr. 20. 18:59
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem úgy áll hozzá, hogy tökéletes a kapcsolatotok, kár lenne elrontani ezzel. Ha nem tudja, hogy megcsaltad, akkor továbbra is bízhat benned és megmaradhat a tökéletes kapcsolat. Nem feltétlenül azért csalja meg valaki a párját, mert ő maga véget akar vetni a kapcsolatnak, azért ha feltételezzük, hogy életük végéig együtt lesznek a húszas éveiktől kezdve, akkor simán lehet, hogy csak kis vérfrissítésre vágyik, változatosságra, érezni, hogy kell másnak is, nem csak annak az embernek, akinek 20 évvel ezelőtt az oltár előtt igent mondott. És egy házasságot, családot nem biztos, hogy érdemes/kell felrúgni egy meggondolatlan félrelépés miatt. Szerintem úgy van vele, hogy ha nem feltétlenül muszáj, ne számolj be a kalandjaidról, mert nem biztos, hogy megéri, nem biztos, hogy a következmény egyenes arányban áll a tettel. Elvégre mi, 30 évet leéltetek egymás mellett hűségben és szeretetben, felneveltetek két szép gyereket, erre egyik nap elcsábít egy munkatársad, és egyből szakítsatok, váljatok és dobjatok el mindent, egy olyasmi miatt, ami semmit sem jelentett és nem is biztos, hogy megismétlődik? Ha hasonlóan gondolkodik, mint én, akkor ha megtudja a megcsalást, szakít és dob mindent, mert nem tudna többet megbízni benned, ugyanúgy tekinteni rád, mint azelőtt, még akkor is, ha tudja, hogy nem éri meg.

Legalábbis, én így fogom fel.

Apropó, én mélységesen egyetértek a kérdező vőlegényével, de nem azért, mert valaha is megcsaltam volna bárkit is. Évek óta együtt élek a párommal, sosem csaltam meg, a korábbi kapcsolataimban (amik közül mindegyik több éves volt, megjegyzem) sem léptem félre egyszer sem. Nem azért vélekedek így, mert ha nekem szabad, akkor neki is, enyhítve ezzel a magam lelkiismeretén, hanem mert tudom, hogy a kapcsolatunk fontosabb és többet ér egy kósza kalandnál (nem tartós viszonyról beszélek), de ismerem magam annyira, hogy tudjam, nem tudnék ezen túllendülni. Ezért mondom a férjemnek is, hogy ha félremegy, menjen, de tegyen róla, hogy soha, de tényleg soha ne tudjam meg.

2016. ápr. 20. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem egy alompasi, ha valaki engem letaperolna, a parom feje tiszta voros lenne, talan meg veszekedes is lenne, kozte es a taperolo kozott, hiaba haver/munkatars stb....!!! Szerintem ez.nem normalis.

Neki kirakat babu vagy amit mutogat h neki bejott az elet!ez melyik nonek is alompasi? Messze all tole...

Ha valaki szerelmes akkor a boldogsagon kivul a feltekenyseg a leggyakoribb erzese.

2016. ápr. 22. 11:24
 16/17 anonim ***** válasza:
25%

Teljesen jo a hozzaallasa az enyem ugyanez. A hazassagunkor megbeszeltem a ferjemmel a megcsalas megbocsathatatlan. Persze ha akar vagy en akarom csaljuk meg egymast de soha de soha ne deruljon ki es foleg ne mondjuk el egymasnak, csak hogy a sajat lelkiismeretunkon konnyitsunk.

Ha lebukunk az mas. De akkor nyilvan vege is a kapcsolatunknak.

Ha mar en nem vagyok vqlakinek eleg egymagam vqgy eleg jo, es kell neki mas akkor ha arra nem kepes, hogy ELOTTE szoljon, mielott megcsal, akkor utolag ne dicsekedjen azzal hogy jaj ő olyan szerencsetlen ugy banja hogy megcsalt, mert en nem akarom szinten vele egyutt szarul erezni magam es ne is tolem varja mar a vigasztalast!

Szoval a szavai mogottes jelentese: ha megcsalod es ezt elmondod vagy maskepp kiderul, akkor az szamara azt jelenti hogy neki kell majd eldontenie veled marad e vagy sem es o nem szeretne ilyen dontesi helyzetben lenni. (Azert kedves kerdezo mert az egy rohadt kellemetlen szituacio!!!)

37N (aki megcsalta a parjat es ott is hagyta)

2016. ápr. 23. 14:10
 17/17 anonim ***** válasza:
77%

ilyent már hallottam hogy nem akarja tudni hogy a párja csalja

!!!!ilyen felfogást!!!

2018. febr. 4. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!