Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat látta a barátnőm kétszer is egy étteremben egy másik nővel. Hogy hozzam fel? Ma ugyanabba az étterembe megyünk.
A barátnőm az étteremmel szembeni kocsmában pultos, látta a párom 2x is egy barna hajú nővel, én úgy tudtam mindkétszer az egyik volt munkatársával találkozott, aki férfi, még azt is elmondta miről beszélgettek, mit ettek, nincs semmi újdonság a pasival, stb... Az első eset kb egy hónapja volt, a második most szerdán, szerda este szólt a barátnőm. A párom mondta, hogy ma menjünk étterembe és válasszak én helyet, mondtam, hogy erre a helyre szeretnék menni.
Szerintetek megkérdezzem, hogy mégis kivel volt itt, és miért találkoztak, és miért nem szólt? Hogyan? Nem lenne baj, ha egy nővel találkozna alapvetően, de szóljon róla, nekem minden lépésemről tájékoztatnom kell őt. Maga a tény, hogy eltitkolta, arra enged következtetni, hogy nem szimpla bájcsevely volt, és nem is egy üzlettársról van szó... bár természetesen mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője.
Nem kizárt, hogy amiket beszéltek, az mind igaz, csak azt hagyta ki a képletből, hogy nem férfi, hanem nő.. esetleg mert úgy gondolta félreérted. Persze most így már garantált a félreértés, de ebből én még nem biztos, hogy megcsalásra gondolnék.
Az jobban bosszantana, hogy mindez úgy történt, hogy neked meg minden lépésedről be kell számolnod. Ezt biztos nem tűrném.
Egyébként azt csinálnám, hogy vacsi közben megjegyezném, hogy nem véletlenül ide szerettél volna jönni.. Elmondod, hogy a barátnőd egy nővel látta, mikor te elvileg egy férfi munkatársaddal voltál és hogy miért érezte szükségét, hogy hazudjon erről?
Tehát nem gyanúsítanám megcsalással, hanem megkérdezném miért nem mondta el, hogy nem egy férfi munkatársával találkozik?!
Igen, én sem egyszerre gyanúsítani szeretném, a vádaskodásnak semmi értelmét nem látom... köszönöm az ötletet, valószínűleg valami hasonlót fogok mondani.
Én egyetemista vagyok, ő jóval idősebb nálam, ha elmegek bulizni vagy bárhova a barátaimmal részletesen el kell mondanom kikkel megyek, hova megyek, fel kell hívnom őt mielőtt elmegyek és mikor megjövök, illetve megtiltotta, hogy bármilyen férfit beengedjek az albérletembe, csak nők jöhetnek be... Megszoktam, hogy ilyen, csak ehhez képest esik most különösen rosszul, amit ő csinál(t).
Letagadta? Szóval még a szemedbe is hazudik.
Cserébe megmondja, hogy az albérletedben kit vihetsz fel.
Ha annyira ártalmatlan dolog lenne, akkor legalább ha rákérdezel bevallotta volna. Lehet, hogy nem csak ketten vagytok ebben a kapcsolatban.
Ezek szerint nem csak téged akart kímélni.. Én legalábbis csak erre tudok következtetni abból, hogy letagadta.
Ha nem lenne semmi, és csak téged nem akart megbántani, nem akarta, hogy félreértsd, akkor erre bevallja és bocsánatot kér...
Így hogy letagadta..
Nos nekem ez lehet a végét jelentené. Pláne, hogy amúgy tilt dolgokat és egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!