Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Páromat látta a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromat látta a barátnőm kétszer is egy étteremben egy másik nővel. Hogy hozzam fel? Ma ugyanabba az étterembe megyünk.

Figyelt kérdés

A barátnőm az étteremmel szembeni kocsmában pultos, látta a párom 2x is egy barna hajú nővel, én úgy tudtam mindkétszer az egyik volt munkatársával találkozott, aki férfi, még azt is elmondta miről beszélgettek, mit ettek, nincs semmi újdonság a pasival, stb... Az első eset kb egy hónapja volt, a második most szerdán, szerda este szólt a barátnőm. A párom mondta, hogy ma menjünk étterembe és válasszak én helyet, mondtam, hogy erre a helyre szeretnék menni.

Szerintetek megkérdezzem, hogy mégis kivel volt itt, és miért találkoztak, és miért nem szólt? Hogyan? Nem lenne baj, ha egy nővel találkozna alapvetően, de szóljon róla, nekem minden lépésemről tájékoztatnom kell őt. Maga a tény, hogy eltitkolta, arra enged következtetni, hogy nem szimpla bájcsevely volt, és nem is egy üzlettársról van szó... bár természetesen mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője.

2015. dec. 12. 12:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ha bárkit érdekel, mi lett... kértem, hogy adja meg a férfi telefontszámát, akivel találkozott elvileg, hogy megkérdezzem, vele volt-e nem akarta... viszont belépve maradt véletlenül a Facebookjában, amiből világosan kiderült, hogy egyik volt női kollégájával találkozgattak, aki régen tetszett a páromnak, de nem jöttek össze.

Rákérzedtem, hogy vele találkozott-e, mondta h nem, többször rákérdeztem, mindannyiszor tagadott... aztán mondtam, hogy belépve maradt a Facebookjába...

Nagyon sokszor bocsánatot kért, és esküszik, nem volt semmi, csak azért hazudott, hogy engem védjen, mert biztos pánikoltam volna ha egy nővel találkozik.

Nem tudom, mit csináljak. nem tudom, meg tudok-e bízni benne valaha is úgy, mint ezelőtt...

Összepakoltam a cuccaimat, és időt kértem tőle, hogy dönthessek. Azt mondja, ezentúl teljesen őszinte lesz és bármit megtesz értem, és nem tud nélkülem élni, én vagyok neki minden...

2015. dec. 23. 13:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2015. dec. 23. 13:48
 13/22 A kérdező kommentje:

Le van foglalva már a szilveszterezés, előre lebeszélve mikor kinek a szüleihez megyünk karácsonykor...

Nem tudom, mit csináljak.

2015. dec. 23. 13:51
 14/22 anonim ***** válasza:

Gerinctelen alak, ne várj tőle őszinteséget a jövőben. Simán megcsalhatott, csak hazudik, hiszen ez a szokása.

Sajnos itt te vagy az, akit átvernek, és még hagyod is.

2015. dec. 23. 15:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem akarok negatív lenni, de ... nem fog változni. Kérlek szépen, ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint én.

Ha nem lett volna titkolnivalója, nem hazudott volna, ez ilyen egyszerű. Az hogy téged próbált védeni, meg kamu duma. Kívánom neked a legjobbakat, ez alatt értem azt, hogy nélküle kezdd el az új évet!

2015. dec. 23. 15:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek... Kétségbe vagyok esve, de én is úgy érzem hogy nem fogom bírni ezt tovább így.
2015. dec. 23. 17:13
 17/22 anonim ***** válasza:

Eddig se kellett volna bírnod.

Ilyen aszimmetrikus dolog, az nem egy párkapcsolat, hogy hazudik, az se. Hogy mit ígér????

Nekem is sokkal fiatalabb a a barátnőm, de én tisztelem, szeretem. Hogy "tiltanék" meg neki bármit... ki is röhögne, mondjuk.

Az, hogy a következő két hét meg meg van szervezve... nehogy már azért maradj vele!

2015. dec. 23. 23:08
 18/22 anonim ***** válasza:

És azt megkérdezted tőle, hogy miért találkozgat vele? Miért írogat neki?

Gondolom még mindig bejön neki.

Most esküdözik hogy meg fog változni...nem fog hazudni. De legközelebb is fog.

Meg mi az, hogy azért hazudott, hogy téged védjen? Mitől? Vagy kitől?

Nekem az, hogy a hátam mögött írogat neki, találkozgat vele, szembesítéskor hazudik, ez így kimeríti a megcsalás fogalmát. Még akkor is, ha nem volt szex.

Fordított esetben ő mit szólna egy ilyen szituhoz?

Ő azzal találkozgat akivel akar, te meg azzal akit ő megenged... Hol van a tisztelet ebben a kapcsolatban? Mármint az ő részéről...

2015. dec. 24. 07:10
 19/22 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy valaki mással is beszélgetnie kell, nme lehetünk mindig csak és kizárólag egymással... És hogy már nem tetszik neki, mert öreg és "megcsúnyult", én ezerszer szebb vagyok...Amúgy láttam képen, nem vagyok egy önbizalommal teli típus, de tényleg nem lehet velem egy lapon említeni, és egy 10-essel idősebb nálam. Bár tudom, hogy a férfiak nem feltétlen azért csalják meg a párjukat, mert nem elég csinos az illető.

A beszélgetésből egyébként elég nyilvánvaló hogy szex tényleg nem volt, de ettől függetlenül ez nálam is megcsalásnak számít.

El akartam menni reggel... Sírt meg kiabált hogy nem tehetem ezt vele, kivette a cipőmet a kezemből, és olyan erősen ölelt hogy már komolyan fájt, inkább szorításnak mondanám, aztán becipelt a szobába és bezárta a szobaajtót, hogy ő nem engedi hogy én innen elmenjek.

Most kezdem el a zserbót sütni...

2015. dec. 24. 13:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Most nem zserbót kell sütnöd, hanem felhívni az 107-et!

Eszednél vagy?

2015. dec. 24. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!