Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanátok a barátnőtöknek, ha látnátok a férjét egy másik nővel félreérthetetlen szituációban?
15 éve vannak együtt és van egy 6 éves gyermekük is.
Tudnátok, hogy nagyon szereti a férjét és még infó, hogy a feleség megélne a saját lábán is egyedül. A nő 35, a férj 46 éves.
Nehéz döntés, lennétek-e a rosszhír vivője?
amennyiben fontos nekem a barátnőm, igen.
visszafogottan, mellőzném az érzékletes jelzőket, és "hogy nyalták-falták egymást."
Én nem örülnék ha a barátnőm odaálítana elém azzal hogy mit látott, ugy is kiderül minden egyszer! Ha elmondod és ők kivékülnek akkor meg te leszel a rossz! Mert azért egy házasság fontosabb mint egy barátság!
Forrás: saját tapasztalat
Ha tényleg a barátjának tartod magad, akkor nem hallgatod el előle. Szerintem.
Fordított esetben örülnék neki, ha valaki elmondaná, mivel nem szeretem, ha hülyére vesznek.
Tanulság: ha barátnak érzed magadat, akkor legyél spicli.
GDPR, meg adatvédelmi szempontokat figyelembe véve szerintem a másik nővel félreérthetetlen szituációban lévő férfi felet is meg kellene kérdezni, hogy beleegyezik-e abba, hogy spicliskedhess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!