Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek honnan veszik azt, hogy a másik nemnek kevésbé fáj a megcsalás?
Érvelhetsz neki a szakítás mellett azzal (is), hogy te nem szeretnél magad mellé olyan társat, aki szerint a te érzelmi világod primitív- mindamellett persze, hogy nem is feltétlenül a fájdalom miatt szakítanál vele, hanem számodra a megcsalás a megbízhatatlanságának bizonyítéka, így még ha netalán esetleg egy párhuzamos univerzumban igaza is lenne, akkor sem szeretnél ezek után vele lenni.
Amúgy szerintem ezt pont onnan veszi, hogy ő maga primitív érzelmileg. Egy kellően intelligens embernek ilyesmi eszébe sem jut, nemhogy még veszekedne veled ezek miatt.
Jaj úgy utálom ezt a baromságot... A megcsalás az megcsalás... Kérdező, egy percig se engedd, hogy téged próbáljanak bűnösnek beállítani itt.
Esetleg próbálj meg megszakítani vele minden kapcsolatot, hogy ne szívja tovább az energiádat.
(#3 nagyon mellélősz, ha ezt női hülyeségnek akarod beállítani, miközben jóval többen hangoztatják, hogy a férfiak "érzelmileg monogámok" ezért még ha félre is járnak, azt el kell nézni, mert a szívük csak egy nőért dobog igazából. Aki hülye, az hülye, tökmindegy a neme.)
Hülyeség. A megcsalás, az megcsalás. Hallottam én már érveket pro és kontra, pl. ha férfi csal meg, az nem számít, mert nincs érzelem, de egy nő csak akkor fekszik le, ha érzelmei is vannak, és egyebek.
Azt meg hadd döntse már el mindenki maga, hogy neki mi fáj, és mennyire.
Világ gyökere xd
Kérdezd már majd meg tőle, h van olyan hülye aki ezt elhiszi? xd
Kérdező, tudom, h genyaság, de ezzel a kérdéssel komolyan megcsináltad a napom.
Kajak sírok, h ilyen tényleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!