Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól megcsalás egy másik viszony?
Hát a leírásod alapján, én azt mondom, hogy a vőlegényemnek nem tolerálnám, ha egy másik nővel bensőségesebb kapcsolatban van, mint velem. Azt mondanám neki, hogy akkor legyen azzal a másik nővel, mert minek kellek én, ha van egy olyan nő, akivel bizalmasabb a viszonya?
Főleg úgy, hogy én nem is tudok róla.
22N
Sztem nem megcsalas en spec ferjnel vagyok de van egy baratom akivel nagyritkan elmegyunk vacsorazni kettesben a ferjem tudta nelkul, mert vele tudom kibeszelni azt ami a hazassagomban zavar(illetve van meg valami amit szinten csak neki mondok el v.kivel kapcsolatban:-)).
O ad tanacsokat, etc. Abszolut baratsag evek ota, egyikunk sem akar a masikrol semmit szoval ezt inkabb fullentesnek neveznem, de megcsalasnak semmikepp:-))
Megcsalás az, amikor megjelenik a vágy a másik lefektetésére, és bármilyen lépés történik ennek érdekében (flört). Maga az álmodozás csak problémát jelent a kapcsolatban, még lehet menthető a dolog.
Gerinctelen hazugság az, amikor valaki a párja tudta nélkül elmegy valahova (mozi, vacsora) akár férfi, akár női barátjával. Az ilyennek minek a barátnő, ha elszámoltatásnak érzi a kölcsönös tájékoztatást?
Mindkét fenti eset számomra szakító ok.
A nagyon bizalmas kapcsolat egy másik nővel nem igazán tolerálható. Barátok kellenek, előfordulhat 1-2 olyan dolog, amit csak baráttal beszél meg az ember, de ha nem én vagyok az elsődleges lelki társ, akkor nem sok értelme van együtt lennünk. Egy ilyen női barát mellett én csak kiszolgáló személyzet és szexpartner lennék.. Szóval nem, nem értékelném, és azt sem értem, hogyhogy ez a probléma nem tűnik fel a páromnak? Az, hogy olyan dolgokat mond el a női barátnak a férfi a párjáról, amit a párjának nem, az elég aljas dolog. Nyilván nem dicséri a háta mögött, mert ez az eset talán még elfogadható, de ha a problémákat nem a nővel, hanem a baráttal beszélni meg, az aztán marha jó párkapcsolatot feltételez.. Ha egy ilyen barát jelen lenne a párkapcsolatomban, az egyértelműen azt jelentené, a párkapcsolatunk nem létezik, hiába nem csalt meg a férfi senki mással.
Ha eltitkolás van, akkor már eleve fennáll a bizalmatlanság, illetve, hogy tisztában vagyok vele, hogy rosszat csinálok, de akkor is megteszem, nem érdekel a ,,párom". Az emberek mindig tudják ha rosszat tesznek, tisztában vannak a határokkal, illetve, hogy mi fog rosszul esni a másiknak, kamu és gyáva duma, ha valaki nem vállalja ezért a felelősséget. Ha titkolódzás veszi kezdetét, főleg egy harmadik fél miatt az egyértelmű megcsalás.
Ha valaki bizalmas kapcsolatban van valakivel a párján kívül és a barátság keretein belül, ahol egyértelmű határokkal állnak egymáshoz semmi gond nincs. De az ,,olyanokat mond el amit még a párjának se" az megint titkolódzás, ami egyenes úton vezet a kapcsolat bukásához.
A gond az, hogy ha az ember olyan kapcsolatban van ahol lyukakat hagy (pl.: flörtöl tekintet nélkül a határokra, eljár valakivel, de nem szól róla, mert csak ,,barátság", nem kommunikál, inkább mással beszéli meg a problémáit stb.) ott előbb vagy utóbb besétál valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!