Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat látta a barátnőm kétszer is egy étteremben egy másik nővel. Hogy hozzam fel? Ma ugyanabba az étterembe megyünk.
A barátnőm az étteremmel szembeni kocsmában pultos, látta a párom 2x is egy barna hajú nővel, én úgy tudtam mindkétszer az egyik volt munkatársával találkozott, aki férfi, még azt is elmondta miről beszélgettek, mit ettek, nincs semmi újdonság a pasival, stb... Az első eset kb egy hónapja volt, a második most szerdán, szerda este szólt a barátnőm. A párom mondta, hogy ma menjünk étterembe és válasszak én helyet, mondtam, hogy erre a helyre szeretnék menni.
Szerintetek megkérdezzem, hogy mégis kivel volt itt, és miért találkoztak, és miért nem szólt? Hogyan? Nem lenne baj, ha egy nővel találkozna alapvetően, de szóljon róla, nekem minden lépésemről tájékoztatnom kell őt. Maga a tény, hogy eltitkolta, arra enged következtetni, hogy nem szimpla bájcsevely volt, és nem is egy üzlettársról van szó... bár természetesen mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője.
Tanulság: a csinos, kedves, intelligens fiatal lányok a p.csfejekre buknak, és velük is maradnak életük végéig.
Pedig kérdező, hány olyan pasi lenne aki lesné minden kívánságod és királykányként bánna veled... csak az izmokon meg a BMW kulcson tovább is kellene ám nézni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!